Tamara Todevska feat Kosta - Nikoj kako ti

Na Muzzik FM kanale MOBA i MUZZIK stiže novi makedonski hit

 

"Nikoj kako ti" je nova pjesma Tamare Todevske i Koste Kadžikojčeva. Riječ je o novoj pop-pjesmi čiji je autor teksta, glazbe i aranžmana Kosta.

Video spot je sniman na nekoliko lokacija u Skoplju, u centru grada, a redatelj je Billy D.

!Pjesmu smo radili tijekom ljeta, u Costinom studiju, i svidjela mi se od prvog puta. Moram biti iskren i reći da “Nikoj kako ti” za mene ima i retro moment i pomalo me podsjeća na vrijeme kada je pop glazba u Makedoniji bila zaista na zavidnoj razini. Spot smo snimili u jednoj večeri, u Skoplju. Na snimanju je bilo zaista dinamično, ponekad i malo hladno, no kao ekipa smo zadovoljni konačnim rezultatom", ističe Tamara.

 

Tamara Todevska i Kosta, Foto: YT printscreen

 

Kosta s velikim uzbuđenjem i radošću govori o ovom glazbenom projektu koji je jedan od njegovih najvećih uspjeha u karijeri. "Bilo mi je jako drago kada je umjetnica Tamarinog ranga prihvatila snimanje ove pjesme. A što se tiče spota... to je već druga priča. Na setu sam svima govorio da sam nervozan, sretan i da ne vjerujem što snimam s Tamarom Todevskom. Ali sve te pomiješane emocije i osjećaji, mislim da su još više pridonijele kvaliteti spota", istaknuo je Kosta. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika