CKay objavio „Emotions“

Pionir  jedinstvenog žanra emo-afrobeats stiže na Muzzik FM

 

Globalna afrobeats senzacija CKay vraća se sa svojim dugo iščekivanim drugim albumom 'Emotions'. Nakon svog kritički hvaljenog debija 'Sad Romance' iz 2022., CKay je evoluirao i glazbeno i emocionalno, nudeći slušateljima intimno putovanje pjevajući o ljubavi i zamršenosti ljudskih odnosa.

CKay je bio pionir jedinstvenog žanra emo-afrobeatsa. Kombinira tradicionalnu afričku glazbu s modernim elektroničkim teksturama. Oja flauta, simbol CKaijevog afričkog nasljeđa, prožima album pulsirajućim ritmom bubnja, produbljujući emocionalnu rezonancu njegovih pjesama.

"U osnovi je album 'Emotions' inspiriran odrastanjem i ranjivošću." On govori gdje sam bio i kamo idem, kao umjetnik iu privatnom životu. Želio sam napisati nešto univerzalno, ali ipak vrlo osobno, nešto što govori srcu," rekao je CKay.

Ovaj umjetnik ustraje u ideji izgradnje pozornice na kojoj će križati afrobeat s introspektivnim pripovijedanjem. Album se bavi temama kulturnog identiteta, odrastanja i emocionalne ranjivosti, a svaka pjesma nudi uvid u CKayeva razmišljanja o ljubavi, životu i slavi.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika