Laka Penzijom promovira album Mama

Laka na koncertima u Zagrebu 14. i Beogradu 15. studenog promovira novi album "Mama".

 

Omiljeni BiH glazbenik Elvir Laković Laka objavio je svoj dugoočekivani album Mama i novi singl Penzija.

Ovo izdanje, pod etiketom izdavačke kuće Dallas Records, donosi osam jedinstvenih pjesama u kojima Laka prenosi svoje bogato glazbeno i životno iskustvo, prožeto prepoznatljivom kreativnom energijom i lucidnim tekstovima.

Album Mama, Laka opisuje kao lični izraz svog umjetničkog razvoja. "Album Mama jedan je skup svog dosadašnjeg mog glazbenog i životnog iskustva koje sam ugradio u tih osam pjesama na albumu. Neke od pjesama su se nekom magijom same brzo razriješile, ali uglavnom je trebalo mnogo rada za ove dvije godine koje smo ja i producent Matko Gaće potrošili buljeći u kompjuter'', izjavio je Laka. 

Uz album, predstavlja i novi singl Penzija, pjesmu koja na duhovit i sarkastičan način oslikava ljudsku težnju ka uspjehu u svijetu punom izazova i neostvarenih ambicija.

Pjesma kroz Lakin karakteristični ton govori o čovjeku koji se suočava s realnošću života. "Singl Penzija govori o čovjeku koji želi postati sve i svašta, međutim, životna realnost ga porazi i na kraju ostaje mu penzija kao jedini uspjeh, naravno, ako je zaradio". Pjesmom Penzija Laka zaokružuje svoj novi projekat, nakon što je prethodno objavio dva singla, Mama i Kraj.

Odličan spot za pjesmu Penzija potpisuje Doksa, režija Zoran Kubura i Bojan Hadžiabdić.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika