Oxajo su objavili spot za pjesmu Moje Vreme

Fini indie glazbeni doprinos Muzzik FM kanalima

 

Indie trio iz Beograda - Oxajo, koji čine Dušan Strajnić (Stray Dogg), Dario Vuksanović i Marko Ajković, predstavljaju novi singl pod nazivom "Moje vreme" uz prateći spot.

Na pjesmi je gostovao Đorđe Ćulafić, poznatiji kao Džordži, koji je dodatno začinio ovu prilično misterioznu numeru. Džordžija je publika ove godine mogla vidjeti nešto ranije kao finalistu domaćeg natjecanja "Pjesma za Euroviziju".

Ideju za spot pokrenula je Staša Bajac, dok je snimateljka bila Marija Strajnić. Ašok Murti je bio zadužen da kostimi uljepšaju doživljaj pjesme. Za miks i mastering pjesama zaslužni su Boris Mladenović i Dario Vuksanović.

“Imamo novi spot gde su kreativne ideje spojili Staša Bajac, Marija Strajnić i Miodrag Cicović, i dobili smo ovo malo remek delo. Pesma peva o staroj bluzerskoj temi raskrsca, gde naš junak prodaje dušu za još samo malo slave. Džordži peva sa nama, izneo je đavolski dobro taj teret” – rekao je frontmen benda Dušan Strajnić.

Oxajo trenutno iza sebe ima ukupno tri singla, no tijekom prošle godine izašli su singlovi "Put" i "Siam" za koje su snimljeni i video spotovi u stilu filmova.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika