Drugi singl s predstojećeg albuma makedonske grupe Zanadu

Ova odlična pjesma i spot odmah idu u rotaciju na Muzzik FM kanale

 

Zanadu je bend o kojem smo već pisali, ali da ponovimo:  čine ga četiri mlada ali izuzetno talentirana glazbenika iz Makedonije i oni su: Karlo Jovananovski (gitara, vokal, tekstovi), Marko Atanasov (gitara), Andrej Krstevski (bas gitara) i Ivan Bogdanovski (bubnjevi).

Bend je nastao kada su imali samo sedamnaest godina, a sada, tri godine kasnije, iza sebe imaju već tridesetak nastupa.

Mladi bend iz Skoplja koji ne vjeruje da u glazbi postoje granice, za njih je igranje sloboda usmjeravanja trenutnih emocija, impulsa i energije. Slobodno i hrabro plivanje kroz žanrove, ritmove i frekvencije načini su na koje teže pronaći zvuk kojem se dive.

Početkom kolovoza, kao dio drugog studijskog albuma, predstavili su svoj novi singl "Ne sakam" i prema njihovim riječima, to je tek prvi okus glazbene strasti koju planiraju prenijeti kroz nadolazeći album.

 

Zanadu, foto: YT printscreen

 

Evo sada i drugog singla pod nazivom Oči na kome svu glazbu i tekstove potpisuje Xanadu a produkciju i aranžmane, kao i na prethodnom singlu i cijelom albumu, radio je Luka Gjorgievski, izuzetno talentirani glazbenik i lider grupe Funk Shui. Za mix i master bio je zadužen Nino Spirkoski a video spot djelo je redatelja Martina Čičovskog.

Glumci u spotu bili su: Jakov Jovanoski, Marija Andovska, Martina Sterjoska, Ana Apostolovska, Dorotheja Solunčeva, Pavel Petkovski, Boris Ilievski, Mihail Gjorgovski, Athanasios Stagriu.

Bend se zahvalio i Eli, Bojanu Vasilevu i svima koji su im bili inspiracija.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika