Short Reports predstavljaju prvi studijski album “Vožnja”!

Odslušajte novi album novosadskog dua i pogledajte spisak predstojećih koncerata a njihove spotove ćete naći na Muzzik FM kanalima

 

Short Reports, novosadski dvojac koji je nedavno objavio novi singl uz spot "Stvari", nastavlja s radom i u listopadu te nam predstavlja studijski album "Voznja", a koji će u celosti odsvirati kao predgrupa Miletu Kekinu u Novom Sadu (SKCNS - 01.11.) , kao i u Beogradu (Dom omladine - 02.11.).

Na albumu su osim osnivača benda Nemanje Velimirovića (gitara, vokal, klavijature), svirali/pjevali Aleksandar Milovanović (bubnjevi), Nemanja Vučetić (bubnjevi - pjesme "Vožnja" i "Nisam"), Iva Kolačarić (prateći vokal), Katarina Mijailović (klavijature, prateći vokal) i Uroš Milkić (stilofon, prateći vokal).

Album je sniman u studiju "Down There" u Beogradu, a miksan u studiju "Alpha" u Novom Sadu, gdje je za miks i mastering bio zadužen Vladimir Perović.

Dizajn omota albuma izradio je Aleksandar Apatović a redateljica video spota je Ljudmila Korobova.

 

Short Reports, Cover art: Aleksandar Apatović

 

Tijekom proljeća 2024. duo Short Reports održao je turneju po Balkanu koju je završio velikim koncertom u Beogradu u KST-u, gdje su odsvirali novi album kao gosti grupe Artan Lili prije samog snimanja i miksanja istog. 

Tijekom jeseni i zime 2024. i 2025. godine bend planira pojačanu koncertnu aktivnost na Balkanu i Europi te još jedan video spot, kao i iznenađenje za fanove benda, koje ovom prilikom neće biti otkriveno.

A evo i popisa predstojećih koncerata:

26.10. Sombor, Dve Krigle Debele

01.11. Novi Sad, SKCNS Fabrika

02.11. Beograd, Dom Omladine

22.11. Sarajevo, Jazzbina

23.11. Tuzla, Baza

29.11. Senta, Zold Fa

07.12. Kosovska Mitrovica, Mitrovica Rock School

20.12. Jagodina, Svitac

21.12. Kraljevo, Thrill

26.12. Kruševac, Kruška

27.12. Niš, Feedback

Do kraja godine se očekuje još par datuma, a 2025. turneja koja će obuhvatiti ceo Balkan i dijelove Evrope.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika