Kraljica udaraljki, Sheila E., ima novi singl

Čuvena glazbenica dobro je došla na MUZZIK FM kanale

 

Sheila Cecilia Escovedo, poznata pod umjetničkim imenom Sheila E., američka je pjevačica i bubnjarica. Karijeru je započela sredinom 1970-ih kao udaraljkašica za George Duke Band.

Nakon odvajanja od grupe 1983. godine, Sheila je započela suradnju s Princeom i pokrenula solo karijeru, počevši od izdavanja njenog debitantskog albuma 1984. godine, na kojem je bio njen najveći hit "The Glamorous Life". Također je doživjela hit sa singlom "A Love Bizarre" iz 1985. godine. Godine 2021. dobila je nagradu Latin Grammy za životno djelo.

 

 

Vođena snagama obitelji, vjere i glazbe, Sheila E. se tijekom desetljeća proslavila kao jedna od najtalentiranijih glazbenih ikona. Uz neustrašivu prirodu i strast za dijeljenjem svojih darova s ​​drugima, Sheila doista slijedi ritam vlastitog bubnja. Ona dotiče živote mnogih, sa svojom dinamičnom glazbenom karijerom u središtu svega. Sheilina želja da podijeli svoju glazbu, otvorenost kao autorice i vatrenost za njezinu službu čine je tako povezanom, inspirativnom figurom za ljude svih dobi.

Evo nam sada ove fenomenalne bubnjarice sa novim hit singlom pod nazivom Oakland N Da House i video spotom koji potpisuje Peter Michael Acevedo.

Uživajte, njena je glazba zaraznog ritma i tera na ples.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika