NIKA TURKOVIĆ " - tvoja"

Novi singl uoči velikog koncerta u Tvornici kulture 26.10.!

 

Za početak mjeseca kojeg će zaokružiti velikim koncertom u Tvornici kulture, Nika Turković predstavlja svoj novi singl i videospot „tvoja“.

U najveću zagrebačku koncertnu dvoranu Nika dolazi u subotu, 26. listopada.

Singl „tvoja“ već je treća pjesma koju Nika predstavlja nakon albuma „11“.

„'tvoja' je jedna baš jako ljubavna pjesma i za razliku od svih mojih, ova je sretna. Drugo sve bih ostavila slušateljima da interpretiraju kako oni žele“ – podijelila je svoj doživljaj pjesme Nika.

Autorski „tvoja“ je zajednički rad Nike i Ivana Pešuta, njezinog najdugovječnijeg suradnika.  Videospot također potpisuje ekipa s kojom je realizirala dosta projekata: Benjamin Strike, Mateo Jurčič i Luka Vidović.

 

Nika Turkovic "tvoja", foto: Aquarius Records promo

 

„Ekipa s kojom toliko volim raditi da na većini snimanja nisam ni morala biti, jer im potpuno vjerujem. U glavnim ulogama imali smo Mariju Vuglač i Martina Leškovića kojima i ovim putem najveće hvala jer su ostvarili moju viziju u cijelosti.“ – izjavila je Nika.  

„tvoja“ nastavlja put kojim su krenula prethodna dva singla – sjajne „ima smisla“ i duet s Nelom „mogu i sama“ koji su mjesecima bile među najemitiranijim pjesmama u domaćem eteru, a samo na You Tubeu i Spotifyju pregledane su i poslušane više od milijun puta. Sva tri singla, zajedno s pjesmama koje se nalaze na debiju „11“, dvostrukom najprodavanijem domaćem albumu, Nika će sa svojim bendom odsvirati u Tvornici kulture 26. listopada.  

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika