Ide gas je pjesma iz filma Prva klasa - pun gas

Nevena Božović i Igor Simić i muzika iz filma - omaža Gagi Nikoliću i Flojdu

 

Uzbudljiva melodrama sa komičnim elementima, film „Prva klasa – pun gas!“, redatelja Vladimira Miće Popovića, imaće spektakularnu premijeru večeras u 20.30, u Cineplexx bioskopu u TC Ušće, u Beogradu, najavili su producenti.

Kako je tokom snimanja izjavljivao Popović, ovaj film je na neki način odavanje poštivanja i omaž antologijskom ostvarenju „Nacionalna klasa“ Gorana Markovića, sa legendarnim glumcem Draganom Gagom Nikolićem u ulozi Flojda.

Priča „Prva klasa – pun gas!“ prati živote dvojice fanatika i rivala, Bebe (Rade Ćosić) i Nemca (Miodrag Mićko Radonjić), koji su najbolji vozači u trkama „Juga“. Njihov cilj je da osvoje šampionat i kvalifikuju se za F2 kako bi se trkali u Formuli. Osim njihove strasti prema trkama, film istražuje ljubavni trougao između dvojice rivala, koji su zaljubljeni u istu ženu…

U glumačkoj podjeli su i Matea Milosavljević, Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Hristina Popović, Olga Odanović, Nenad Jezdić, Ervin Hadžimurtezić, Branislav Zeremski…

Scenario potpisuje Zoran Mitrović, direktorica filma je Đurđa Vitorović, direktor fotografije Džejlan Ibrahimović, a producenti su su Zoran Tomić i Nikola Burovac.

Deo soundtracka ovog filma, tj numeru Pun gas, snimili su Nevena Božović i Igor Simić, producenti spota bili su Nikola Burovac i Rade Ćosić a kao redatelj, direktor fotografije, art direktor i montažer spota potpisan je talentovani Marko Arsić.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika