Black Idol - Son of No Desire

Progressive metal glazbe nema baš puno u etru, ovo je osvježenje Muzzik FM kanala koji se bave Rock'n'rollom

 

Progressive metal bend Black Idol objavio je debitantski singl i spot za pjesmu "Son of No Desire" u kojem istražuju koliziju između težnje za ostvarenjem vlastitih želja i potrebe za održavanjem veze s bližnjima.

Pjesma "Son of No Desire" sraz je strahova - straha od gubitka drugih i straha od gubitka sebe, a prvi je singl s nadolazećeg debitantskog EP-a benda koji će u cijelosti biti objavljen do kraja godine.

Bend čine gitaristi Aleksandar Bojković i Uroš Savić Kain, basist Vasily Shabrov, bubnjar Timur Barsukov i pjevač Aleksa Matić. 

Njihov debitantski singl "Son of No Desire" osvojio je treće mjesto na međunarodnom glazbenom natjecanju svih žanrova talijanske organizacije Art-Waves na kojem su sudjelovali bendovi i izvođači iz cijelog svijeta.

Pjesma je snimljena u Down There Studio (Beograd) s producentom Urošem Milkićem, dok su miks i mastering odradili Linus Corneliusson i Tony Lindgren, producenti Fascination Street Studios (Švedska) koji su radili s velikim progresivnim metal umjetnicima kao što su Opeth i Leprous, koji su također neki od najvećih utjecaja na bend.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika