MRFY dolaze: Tonemo je moćna i važna pjesma

Muzzik TV prati ovu skupinu na svakom, sve uspješnijem koraku i emituje njihove spotove na svojim TV i radio kanalima

 

Grupa MRFY, slovenska skupina koju već dugo i sa posebnim zadovoljstvom pratimo na njihovom putu, veoma je obradovala svoje fanove objavom novog singla Tonemo koji donosi svježu energiju i najavljuje nadolazeći album.

Nakon uspjeha prethodnih albuma, dečki se vraćaju s posljednjim albumom trilogije koji će biti pravi glazbeni biser za sve njihove obožavatelje. Nova pjesma Tonemo prvi je korak ka otkrivanju glazbenog projekta koji donosi revoluciju u zvuku benda.

Nakon perioda eksperimentiranja i duhovitih pjesama, sada je vrijeme za malo ozbiljniju notu. Tonemo nosi snažnu poruku – čak i kada se osjećate kao da tonete, i dalje idete naprijed. Pjesma izražava duboko emocionalno iskustvo gdje čak i u mraku nalazimo svjetlo i svako iskustvo se računa.

 

MRFY, foto: YT printscreen

 

Novim albumom MRFY zaokružuju glazbenu trilogiju koja je obilježila posljednje godine njihove karijere. Kada je pjesma objavljena, članovi benda dali su zanimljivu izjavu: "Nakon dugog razmišljanja, opet smo napravili nešto što se dogodilo samo od sebe." Ističu da je kreativni proces bio spontan i iskren, bez uljepšavanja. Nova glazba donosi sirovu istinu i duboki odraz vremena u kojem živimo.

Skladbu Tonemo skladali su članovi benda Gregor Strasbergar, Tomaž Zupančič i Rok Klobučar, a tekst je napisao Gregor Strasbergar. Producent pjesme je Žarko Pak, miks su radili Simon Penšek i Tomaž Zupančič, a mastering Simon Penšek.

Pjesmu Tonemo prati i vizualno snažan spot koji je osmislio redatelj Bonino Englaro u suradnji s produkcijom Magnets studija, producent je bio Irenej Skubic a snimatelj Džejlan Ibrahimović. Video održava enigmatičnu i mističnu atmosferu koja odražava filozofiju pjesme. Glazbeni spot svojim estetskim vizualnim elementima produbljuje doživljaj slušanja i praćenja MRFY-a.

MRFY imaju u planu da nastave nastupati i ti će nastupi biti održani po cijelom regionu. Ovo će također biti prilika da svoje nove pjesme predstave široj publici i prošire svoj utjecaj na međunarodnoj razini, a Muzzik TV prati ovu skupinu na svakom njihovom koraku i emituje njihove spotove na svojim TV i radio kanalima.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika