BOGUNOV - Sanjao sam

Novi AI svjetovi se bore za premoć na Muzzik FM kanalima, Bogunov nam donosi jedan sanjani univezum

 

Ljubljanska rock grupa Bogunov danas je objavila izlazak novog singla “Sanjao sam” s albuma “Dolazimo u miru”.

 “'Sanjao sam' govori o snazi ljubavi i odnosima u kojima se s povjerenjem dijele tjeskobne, mračne i intimne misli. To je snažan vapaj za mirnom lukom, daleko od teških i strašnih snova koje život donosi. Pjesma djeluje kao zloslutan podsjetnik na realnost u kojoj živimo, a ujedno predstavlja pogled u budućnost.

U pjesmi nema mjesta optimizmu, jedina svijetla točka je ljubav, koja je povremeno utočište od ludila koje nas okružuje. Pridružite nam se na ovom emotivnom putovanju." rekli su Bogunov o ovom singlu.

Inače, Bogunov ekipu čine: Ognjen Zeljić - vokal; Peter Pavičić - gitara, prateći vokal;  Vladimir Zelić - gitara, prateći vokal; Rok Skoliber - bubnjevi; Tomaž Krstič - klavijature i  Miha Božič - bas gitara. Iza projekta stoji kuća Dallas Records.

Ne propustite videospot koji je u cjelosti napravlje sa AI, a finaliziran u postprodukciji Brnčič & M Agency, koji će vas povesti kroz svijet snova i stvarnosti – izlazak je dostupan sada! (info: promo)

Dobra pjesma opremljena novom igračkom - AI spotom, koji u ovom slučaju ima smisla; glazbenici su shvatili da ako nemaju video, pjesma je manje vidljiva i manje je slušana ako nije i gledana, tako da - gledamo novu glazbu kroz očale nove generacije.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika