Sergej - Neke duše

Muzzik FM ima kanal specijalizovan za POP glazbu i ovo je jedan od noviteta koji stiže na naše talase

 

Sergej Božić, polufinalist četvrte sezone popularnog glazbenog natjecanja The Voice Hrvatska i jedan od miljenika publike, objavio je svoju prvu pjesmu pod nazivom "Neke duše". Sergejev debitantski singl "Neke duše" prati inovativan zvuk i aranžman uz pripadajući spot, a 20-godišnjak najavljuje da se od njega može očekivati ​​puno više - već na samom startu iznenadio je pjesmom koja ne jedno očekivano.

"Vrlo sam zadovoljan finalnom verzijom pjesme. Posebno je zanimljivo to što je dosta drugačija od prve vizije, što mi dokazuje kako otvorenost i međusobno uvažavanje ideja unose snažnu kreativnu energiju u kreativni proces. Iako jesam da se ne zamislim u takvom zvuku, presretan sam s obzirom na to da sam više puta izrazio želju da se bavim glazbom i kroz glazbu vjerujem da je ovo pjesma koja ne poznaje dobne granice i koju će svi rado poslušati tome - i za zabavu i za trenutke koji su samo za dušu", komentirao je Sergej radeći na svojoj prvoj pjesmi.

Sergej Božić rođeni je Riječanin koji se glazbom bavi cijeli život, iako ne dolazi iz glazbeno obrazovane obitelji. Popularnost je stekao nastupom u četvrtoj sezoni glazbenog natjecanja The Voice Croatia u kojem je stigao do polufinala. Već prvim predstavljanjem, posebnom interpretacijom pjesme "Ružica si bila", izazvao je velike emocije i reakcije publike, ali i medija. S mentoricom Vannom ima duet "Dan po dan", a Sergejev plan za budućnost je okružiti se ljudima koji će živjeti uz njegovu glazbu, daljnje učenje i rast.

Zvuk dojmljive pop balade "Neke duše", koja u sebi krije iznenađenje u obliku trap elemenata, govori o traganju, ispunjenju, ali i krhkosti - kako nas samih, tako i međuljudskih odnosa. Ispunjenje nalazimo u spajanju duša, a kako točno, dio će reći pjesma, a dio ostavlja svakom slušatelju za vlastitu interpretaciju. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika