ZHIVA je objavila novi video singl

Mlada kantautorica najavila prvi samostalni koncert u DOB-u za 13. prosinca

 

Alt pop kantautorica Iva Pažin ZHIVA predstavila je novi video singl "Nije moj problem" i najavila svoj prvi veliki samostalni koncert koji će se održati 13. prosinca u Domu omladine Beograda.

Pjesma "Nije moj problem" uvod je u Zhivin drugi album koji stiže krajem studenoga, a ujedno simbolizira i novo poglavlje u stvaralaštvu mlade glazbenice.

Za razliku od debitantskog albuma “Preterujem”, posvećenog mentalnom zdravlju, novi video singl, objavljen u izdanju Glitch Recordsa, donosi osvježenje kroz optimističniju tematiku i zvuk. Miješajući britansku garažu s pjevljivim pop pjesmama, ZHIVA se nastavlja igrati s glazbenim žanrovima u svom prepoznatljivom stilu. Osim nje, autor i producent glazbe je Toshi Domaćin s kojim je surađivala i na prvom albumu.

„Važno je osvestiti da nije sve naš problem i da ne možemo baš uvek pružiti pomoć ljudima oko sebe, dok pre svega nismo odmorni i dobri sami sa sobom, što je u ovom hiper-brzom i preplavljujućem životu veoma teško. Ova pesma je nastala kao vežba da ljudima i situacijama kažem ‘ne’“, poručuje, kaže Zhiva.

 

 

 

Singl prati i upečatljiv spot na kojem je radila sa Toshijem Domaćinom (produkcija), Petrom Dolićem (režija i montaža), Ismarom Begtaševićem (kamera) i asistenticom Ajnom Grabus.

Talentirana kantautorica trenutno radi na svom drugom albumu koji će predstaviti na svom prvom većem samostalnom koncertu u Domu omladine Beograda, koji je zakazan za 13. prosinca u dvorani Amerikana.

ZHIVA će na koncertu imati dva posebna gosta – svoju glazbenu sestru MISH i novu mladu nadu Irinu Space, kao i goste suradnike na nadolazećem albumu.

Ograničen broj ulaznica po promotivnim cijenama od 1.000 dinara dostupan je putem web stranice i aplikacije eFinity, kao i na prodajnim mjestima u Domu Omladine, Štark Areni, TC Ušće i TC Rajićeva.

U protekloj godini Zhiva je nastupila u više od 20 gradova širom Srbije, od Kosovske Mitrovice do Subotice, na festivalima EXIT i Arsenal, kao i u regionu, gradovima poput Sarajeva, Banja Luke, Tuzle, Zagreba, Skoplja i Sofije.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika