The Grupa - Balkan je bure baruta

Muziku crnogorskih izvođača kao i onih iz cijelog regiona naći ćete na Muzzik FM kalu MOBA

 

THE GRUPA je bend iz Crne Gore koji izvodi autorske skladbe i obrade hitova u pop/rock/ska stilu. Uz standardnu ​​formaciju, bend se ističe brass sekcijom, više glavnih vokala i bogatim pratećim vokalima, a sastoji se od ukupno devet članova.

Njihov nedavno objavljeni album pod nazivom "Ptice različitih lica", u produkciji PGP RTS-a, sadrži osam autorskih pjesama koje donose jedinstvenu mješavinu različitih žanrova, stvarajući prepoznatljiv zvuk obogaćen duhačkim elementima, uz istaknuto pjevanje različitih izvođača prateći vokali objavili spotove za pjesme "Australija" i "Balkan je bure baruta", a uskoro očekujemo i ostale.

 

 

Poznati su po energičnim live nastupima na velikim pozornicama, gdje publiku osvajaju ne samo glazbom, već i izuzetnim scenskim izričajem i dinamičnom atmosferom. Objavljene materijale i snimke njihovih live nastupa možete pogledati na službenim kanalima benda.

U ovoj pjesmi muzika je djelo Željka Vasovića i Nebojše Ćulafića, tekst: Željka Vasovića a  aranžman Aleksandra Gajića. Label and copyright: PGP RTS

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika