Koala Voice - Kam Gre Sreča

Ova slovenska grupa bila je na natječaju MVA K21 finalist u nekoliko kategorija, a sada s novim singlom ulijeće pravo na Muzzik FM kanale MOBA i TIK TAK

 

Koala voice je slovenski četveročlani bend koji je osnovan 2010. Svoj prvi studijski album "Kangaroo's a Neighbour" izdali su i predstavili 2015. u Kinu Šiška u sklopu festivala "Ment".

U 2016. godini na svojim su koncertima svirali i novije pjesme poput "Vede prjevanja", koja je njihova prva pjesma na slovenskom jeziku. U desetljeću i pol postojanja izdali su ukupno 5 albuma a poslednji je "Auf Wiedersehen”, a Manca trapuš, liderica banda,  izjavila je povodom njegove objave: “Kao i svaki naš album do sada, “Auf Wiedersehen” je za mene poseban zapis emocija i događaja u proteklih godinu, dve, tri. Mislim da smo stvorili ugodnu, poletnu, kratku i slatku ploču koju želim da naši slušaoci dožive kao neku vrstu razglednice Koala Voicea sa nepoznatog mesta. Ovaj put, mislim da se malo manje oslanjamo na slomljena srca u stihovima, ali za mene pesme imaju više poruku zahvalnosti, smeha i svesti da sve dok se stvara muzika jeste i biće cool.”

Evo sada pred nama još jedne pjesme s poslednjeg albuma, koja nosi naslov "Kam Gre Sreča", a dio ekipe koja je radila na pjesmi je:

Glazba: Koala Voice - Miha Prašnikar, Tilen Prašnikar, Domen Don Holc, Manca Trampuš

Riječi: Domen Don Holc

Snimljeno u: Studio Transformator

Produkcija i mix : Zvone Kukec

Mastering: Gregor Zemljič

Video producent i redateljica spota: Tanita Rose

Asistentica redateljice: Eva Kaštrun

DOP: Vida Habjanič

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika