Stiže nova Sajsi MC i to kao Fux Deluxe

Pojačanje Muzzik FM kanalima MOBA i MUZZIK

 

Sajsi MC vraća se nakon pauze s novim singlom "Fux Deluxe"!

Singl je najava za album koji izlazi na jesen - 4. listopada, a glazbeni je nastavak suradnje s producentom Andrijom Gavrilovićem koji se krije iza aliasa A.N.D.R.

Drski MC ovu pomalo šaljivo naslovljenu pjesmu opisuje kao iznimno važnu za duh djevojaka u vrijeme kada se očekuje da će biti emocionalno iscrpljene prekidom. 

Video prikazuje kako Sajsi prenosi taj "fux deluxe" duh novoj depresivnoj djevojci i daje joj novi život. Spot potpisuje Dušan Mrđen. Autor omota singla je Alek Živković, dok je promo fotografije snimio talentovani Aleksandar Anđelković.

Ivana Rašić, kako joj je pravo ime Sajsi MC, na sceni je od 2002. godine, a publika ju je mogla slušati diljem regije kako u bendu, tako i solo. Rođena je 12. listopada 1981. godine u Beogradu. Sajsi je u srednjoj školi napisala neke tekstove koje nije smatrala dovoljno konkretnima i cjelovitima. Kasnije u svojoj karijeri izdala je mnogo singlova i albuma, te ima prilično jak katalog - a nadolazeće studijsko izdanje bit će njezin 6. studijski album!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika