Novi singl južnoindijskog repera Hanumankinda "Big Dawgs"!

Muzzik FM kanal WWM (World Wide Music) mjesto je na kome ćete nači najraznovrsniju glazbu svijeta!

 

Novi singl repera Hanumankinda "Big Dawgs" osvaja svjetske ljestvice velikom brzinom!

Južnoindijski reper Hanumankind, predstavio je žestoki singl pod nazivom "Big Dawgs" koji se već tjednima nezaustavljivo penje prema vrhovima svjetskih top lista. Tvrdi, očaravajući ritmovi, vratolomije koje vas drže na rubu sjedala i konstantan osjećaj sirovog adrenalina.

Ovaj moćni singl, pun samouvjerenih tekstova i zvuka, označava dinamičan povratak mladog repera nakon jednogodišnje pauze. Producirao ga je umjetnikov dugogodišnji suradnik Kalmi, a singl savršeno nadopunjuje spot u režiji Bijoya Shettyja koji već ima više od 90 milijuna pregleda na YouTubeu. 

U spotu Hanumankind izvodi vrtoglave akrobacije, stvarajući navalu adrenalina koja upotpunjuje doživljaj pjesme. Nonšalantan stav repera dok prkosi gravitaciji u "bunaru smrti" zajedno sa snažnim vizualima konstantno stvara potrebu za oslobađanjem viška energije, istovremeno izazivajući osjećaj nostalgije za onima koji su rođeni 90-ih u Indiji, čineći cijelo iskustvo izvorni spoj prošlosti i sadašnjosti. "Energija, snaga i borbenost." Htjeli smo stvoriti nešto što govori o mom putovanju i svima onima koji riskiraju u životu", rekao je Hanumankind. 

Sooraj Cherukat, poznatiji pod umjetničkim imenom Hanumankind, jedan je od najutjecajnijih repera Južne Indije. Debitantski singl "Go To Sleep" objavio je pod okriljem izdavačke kuće Def Jam Recordings India, gdje je nastavio graditi već prepoznatljivu diskografiju. Osim izdanja koja su bila na vrhu ljestvica, uključujući njegov najnoviji singl 'Ayyayyo' s Parimalom Shaisom, ThirumaLi i MC Couperom, Humankind je pjevač bengalske glazbene grupe 'T.ILL Apes', koja je poznata po svojoj upečatljivoj fuziji klasičnog jazza, bluesa i rapa.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika