Victoria, Anitta - GET UP B*TCH! shake ya ass

Novi sadržaji za Muzzik FM kanal TIK TAK stižu svakodnevno

 

Måneskinova basistica, Victoria, danas je objavila svoj solo projekt, singl 'GET UP BITCH! Shake ya ass!' s brazilskom superzvijezdom pjevačicom Anittom.

Singl je objavljen za izdavačku kuću noted.Records koja se bavi elektronskom glazbom pod okriljem Sony Music.

Måneskinova karizmatična basistica, Victoria de Angelis, aka Victoria, s bendom je doživjela svjetsku slavu koja traje od svibnja 2021. Puna kreativne energije, prirodno je prešla iz domene live rock koncerata na elektroničku scenu Milana, Berlina i New Yorka, gdje već neko vrijeme izvodi svoje DJ setove.

Otkrivajući inherentnu vezu između bas groova i bubnjeva u kombinaciji s elektronikom, Victoria je spojila glazbu koju voli s estetikom ranih 2000-ih i stvorila fuziju koja se pretvara u hiperenergičan klubski boravak, a rezultat je njezin prvi solo projekt, feverish club himna koja potvrđuje njezinu glazbenu svestranost i kreativnost.

"Moj novi glazbeni projekt proizlazi iz moje ljubavi prema zvučnoj sceni koja kombinira elemente klupske svirke s Baile funkom, elektronikom, latino klupskim zvukom i technom. Kao DJ, volim se odmaknuti od konvencija, eksperimentirati sa svježim zvukovima, pomicati granice i stvarati vibracije koje se provlače kroz moje setove, a osjete se i u ovom prvom solo singlu. Stvaram zvuk koji je crossover i slojevit, ne uklapam se u unaprijed definirane kalupe, za mene je sve u istraživanju i spajanju različitih stilova, donošenju sirove, znojne i pulsirajuće energije na plesni podij“, rekla je Victoria.

Meteorska pop zvijezda latino glazbene scene - Anita - često se naziva "Kraljicom brazilskog popa". S legijom obožavatelja, preko 8,3 milijarde YT pregleda i 65 milijuna Instagram pratitelja, Anitta je na rubu globalne dominacije. Do sada je primila brojne glazbene nagrade, uključujući 4 latinoameričke glazbene nagrade, 8 nominacija za nagradu Latin Grammy, 8 MTV Europe Music Awards, a 2022. ušla je u povijest kao prva latinoamerička izvođačica koja je dosegla #1 na globalnoj Spotify ljestvici. Ona je prva brazilska umjetnica u posljednjih 57 godina koja je nominirana za nagradu Grammy.

Sa sjedištem u Berlinu, noted.Records je globalno fokusirana glazbena etiketa posvećena njegovanju underground elektronske glazbe i kulture. U suradnji sa Sony Music Italy, Victorijin dolazak na ovu etiketu, sa svojom strašću i izrazitim mladenačkim buntovništvom, označava novo uzbudljivo poglavlje i za izdavačku kuću i za izvođača, jer će rad underground scene sada sigurno biti zapaženiji.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika