Micka Lifa ft. Andyela - ĆAO POZ

Super novi materijal ide pravo na Muzzik HIP HOP i TIK TAK kanale

 

Nakon energične pjesme "Bitchka Lifa", rap i trap glazbenica Micka Lifa predstavlja novi singl "CAO POZ", u suradnji s mladom autoricom Andyelom.

Pjesma CAO POZ sa zaraznim refrenom simbol je ljetne, uzbudljive i chill svakodnevice, popraćene zabavom i uživanjem. Iza produkcije pjesme stoji producent Bloo Je, poznat i pod pseudonimom Tebrice Beatz, dok je spot radila ekipa iz Novog Sada koju čine studenti Akademije umjetnosti u Novom Sadu – redateljica i producentica Kristina Petrović, snimatelj Miloš Rajtarov i montažer Marko Braović.

 „Kad je leto i nema žurbe, ide se u provod, svež si, sredio si se, a lagan si, vozikaš se po gradu. Ili kad je leto i bleji se napolju, u dvorištu sa društvom. To su neke od atmosfera koje su mi u životu uvek donele ushićenje, sreću, zezanje, radost i mir. Snimanje spota smo realizovali za jedan dan, na tri lokacije, dosta ljudi, pun gas, puno srce. Sama pesma nastala je u dahu, spontano.Tekst je napisan na kafici za pola sata i samo smo se izgasirale, snimile kroz dva dana u studiju i onda se vozale po gradu u krug i repovale k’o da imamo 12, 15, 17, 23, 30, 50, 100 godina, nije ni bitno, vajb je dobar“, rekla je Micka Lifa o novom singlu i spotu i dodala:

„Instrumental me je odradio na neki stari Timbaland zvuk i flow je samo krenuo da se nadovezuje. Bloo Je je talentovan i posvećen, sa njim je stvaranje muzike igra, zabava i uživanje. Ogromnu podršku dali su članovi ekipe iz plesnog udruženja Groove kao i Club Tunnel iz Novog Sada, za koje ide džinovski shout-out i zahvalnost. Srećna sam zbog takvih skladnih i fluidnih povezivanja, gde jedni druge podržavamo i poštujemo, PLUR“.

 

Micka Lifa, Andyela, foto: Universal Music Serbia promo

 

Andyela, s kojom Micka Lifa surađuje na novom singlu "CAO POZ", profesionalna je plesačica i instruktorica plesa iz Novog Sada, a ova pjesma je njeno prvo predstavljanje na hip hop sceni. „Ovaj spot je vajb kojim želim da budem okružena dugi niz godina i uz koji sam donekle i odrasla. Basket na terenima, kola i vožnja kroz grad, najbolji izlasci u kojima se uz ples napravi najluđi provod. To je leto, to je bleja mode on, raspust, bez briga i pameti. Pesma je toliko spontana i sirov prikaz nas dve koje je univerzum odlučio da spoji baš na ovaj način. Energije su nam se poklopile, i možemo primeniti ono naše ‘sličan se slicnom raduje’. Cela ideja je spontana i nastala je organski i iz znatiželje na kafi. Usledilo je toliko uzbuđenja oko svega, nestrpljivosti da se sve odradi, i miks i master i spot. Želele smo da što pre objavimo singl, kako bi ljudi mogli uz njega da se voze kolima, kao što smo i nas dve u 2 ujutru i da vajbuju“, rekla je Andyela povodom svog prvog izdanja.

Milica Sekulić, novosadska reperica i reperica koja nastupa i stvara pod pseudonimom Micka Leafa, na domaćoj hip hop sceni prisutna je od 2015. godine.

Njezino stvaralaštvo možemo okarakterizirati kao njegovanje lokalnog slenga i suvremene thrash estetike unutar zabavnog karaktera. Inspiraciju za tekstove, glazbu i vizualni identitet pronalazi u segmentima domaće i strane hip hop scene, a neki od elementarnih utjecaja su MTV hip-hop i pop estetika iz 90-ih i ranih 2000-ih.

Krucijalnu ulogu ima i rave kultura, u kojoj prednjače techno i psihodelični trance, ali i vizualne igre u nizu navedenih žanrova. Osim pjesama, spotovi su prostor u kojem Micka pronalazi način da se izrazi, pogotovo jer sudjeluje u idejnom i produkcijskom dijelu realizacije svakog spota. (info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika