Mlada bugarska glumica i glazbenica ima odličnu pjesmu i spot

Glazbu Volene Apostolove i drugih zanimljivih autora i izvođača Bugarske možete slušati na Muzzik FM kanlu MOBA

 

Predstavljamo vam mladu bugarsku pjevačicu i glumicu Volenu Apostolovu. Ova talentirana djevojka od ranih dana ima dvije ljubavi: glumu i pjevanje, te je tako krenula da postiže svoje životne ciljeve i završila odsek glume u pozorištu a zatim počela da ispunjava drugi dio svojih snova: glazbenu karijeru.

Osim toga što se oprobala u u jazzu, također je nastupala u mjuziklima operne kuće u Varni.

Prvi svoj singl pod nazivom Perfektnata kombinacija (Pari, pari) objavila je  prije mjesec dana i postigla veliki uspjeh, a sada je izašao njen drugi singl pod nazivom Mantra, s predstojećeg albuma.

 

 

Na društvenim mrežama ova je zanimljiva, izuzetno lijepa i talentirana glumica i glazbenica izjavila: "Vrlo sam uzbuđena što mogu podijeliti s vama moju prvu pjesmu s videom: MANTRA je sada dostupna na YouTubeu, Spotifyju i Apple Musicu. Svaka mala podrška mi puno znači! Zaista se nadam da će vam ova pjesma pomoći u teškim trenucima, u trenucima kada se osjećamo nemoćni, slabi i beznačajni... Neka vam ova mantra da snage da uvijek idete naprijed, unatoč svemu i svakome! Neka vam pomogne kao što je pomogla meni!".

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika