Bane Ekser i Kauboji nude nam svoje Srce

 

Bane Ekser (Branislav Ostojić) rođen je u Zemunu, i svoj prvi album objavio je sa bendom "Zarđali Ekser" još 2012. godine, nakon čega je usljedila velika pauza.

Sada je s bendom "Bane Ekser i Kauboji" u svibnju ove godine objavio album "Duge noge Ikserice" i to u CD formatu pod okriljem izdavačke kuće PGP RTS, dok je LP (180-gramski vinil, gatefold) izdao Fidbox.

Tim povodom, krajem travnja održana je promocija albuma u klubu RTS u Beogradu, koja je privukla pažnju velikog broja novinara i ljudi iz svijeta glazbe.

 

Bane Ekser, foto: Facebook Official grupe Bane Ekser i Kauboji

 

Album sadrži 14 pjesama, country, pop i rock. Bend Bane Exer i Kauboji čini osam sjajnih glazbenika i prava su koncertna atrakcija. Uz frontmena benda Baneta Ostojića - Baneta Eksera koji je napisao polovicu pjesama, autori glazbe, teksta i aranžmana su Petar i Zoran - Kina Alvirović (Apsolutno romantično), Vladimir Đurić (Đura i Mornari), Zoran Dašić (Legende), Bora Đorđević ( Riblja Čorba), Predrag Marić, Milan Milosavljević Burda, Dušan Duda Bezuha.

Bane Ekser i Kauboji ovih dana promovišu drugi singl sa albuma pod nazivom Srce, za koji su snimili i spot u režiji Stefana Milivojevića.

Pjesmu Srce moći ćete slušati na programima Muzzik FM-a gdje će u subotu, 24. kolovoza, biti i Hit dana.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika