beabadoobee - Beaches

Najnovija pjesma i spot su najava albuma koji izlazi upravo danas a vi slušajte i gledajte ovu glazbenicu na Muzzik FM kanalima MUZZIK i TIK TAK

 

Beatrice Kristi Ilejay Laus, profesionalno poznata kao Beabadoobee, engleska je pjevačica i tekstopisac rođena na Filipinima. Od 2018. do 2021. izdala je pet EP-ja  pod nezavisnom etiketom Dirty Hit: Lice (2018), Patched Up (2018), Loveworm (2019), Space Cadet (2019) i Our Extended Play (2021).

Njezin debitantski studijski album, Fake It Flowers, objavljen je u listopadu 2020. i dobio je pohvale kritičara. Njezin drugi studijski album, Beatopia, objavljen je 15. srpnja 2022.

"Beaches" je pjesma koja je najava albuma pod nazivom This Is How Tomorrow Moves i koji izlazi upravo danas i zadire u glazbeničino putovanje samootkrivanja i emocionalne stabilnost te prikazuje osjećaj kontemplacije i borbu za pronalaženje unutarnjeg mira usred promjenjivih životnih okolnosti.

Stihovi istražuju temu vjere u sebe i pronalaženja jasnoće i sigurnosti kroz osobna iskustva. Pjesma „Beaches“ naglašava važnost življenja u trenutku i prihvaćanja vlastitih osjećaja bez oklijevanja.

Redatelj video spota je Jake Erland.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika