ZANADU kažu: Ne Sakam!

Odlična makedonska grupa koju ćete ubudiće često slušati na Muzzik FM kanalima MOBA i MUZZIK

 

"Glazbu grupe Zanadu ne možete svrstati u određeni žanr, pa je najsigurnije reći da ona predstavlja prekrasan segment šarenog mozaika s novim imenima i zvukovima koji trenutno čini makedonska alternativna glazbena scena. Pjevač i gitarist Karlo Jovanovski, basist Andrej Krstevski, bubnjar Ivan Bogdanovski i gitarist Marko Atanasov pronašli su sjajan način da spoje svoje zasebne glazbene svjetove i donesu nam zvučnu svježinu", napisao je autor PopUpa u prošlogodišnjem intervjuu s članovima ove grupe za Makedonski web site POPUP.

Jučer je u skopskom Laboratorijumu održana ekskluzivna promocija novog Zanaduovog spota za pjesmu "Ne želim" koja je dio njihovog drugog albuma koji očekujemo u rujnu.

  Treba napomenuti da je producent i aranžer ovog singla jedan od najboljih makedonskih i regionalnih autora, Luka Gjorgievski, vođa grupe Funk Shui.

"Ovo je singl nastao u morskim dubinama, od zuba sunca, najava drugog studijskog albuma benda", poručuju dečki iz Zanadua.

Svu glazbu i tekstove potpisuje Xanadu

Karlo Jovanoski - gitara, tekst, vokal

Marko Atanasov - gitara

Andrej Krstevski - bas gitara

Ivan Bogdanovski - bubnjevi, prateći vokali.

Produkcija i aranžman Luka Gjorgievski

Mix & Master by Nino Spirkoski

Video koncept Xanadua Video i montaža Martin Cichovski

Asistencija na setu Bojana Vasileva

Fotografije na setu Elena Todorovska

Šminka Dragana Todorova.

Odlična grupa, singl, spot, radujemo se njihovim budućim izdanjima a vi ih svako zapratite na društvenim mrežama kako biste znali gde ih možete čuti uživo.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika