kenzie - Sa albuma „biting my tongue“ stiže pjesma "the me i was"

Nježna i emotivna pjesma ljepo paše Muzzik FM kanalu POP STAR

 

Emotivna pop pjevačica i tekstopisac poznata po svom senzibilitetu i iskrenosti, Kenzie predstavlja svoj drugi studijski album "biting my tongue" - izdanje u kojem umjetnica poziva na samorefleksiju, hrabrost i prihvaćanje vlastitih osjećaja!

Kroz 12 pjesama ovog izdanja umjetnica bez srama i straha uspijeva prigrliti svoj glas i lirski pokazati svoj identitet, a njezina dirljiva vokalna izvedba dodatno naglašava sirovost emocija.

Uz album je objavljen i emotivni spot za singl "the me i was" u režiji MOM.

“Singl 'the me i was' govori o tome kako bih volila da mogu upoznati staru verziju sebe, onu kakva sam bila prije nego što su me ljubavne afere uništile. Na albumu se također generalno bavim temom pretjeranog ugađanja drugim ljudima i potvrđivanjem sebi da više nisam netko tko će ugađati pod svaku cijenu. "Trenutno sam u razdoblju svog života u kojem pronalazim svoj glas i koristim ga za pisanje glazbe", rekla je Kenzie o temama koje obrađuje novo izdanje.

Kao osoba koja je odrastala pod svjetlima slavnih, 20-godišnja Kenzie Ziegler javnosti je poznata još od djetinjstva i sudjelovanja u natjecanju "Dance Moms". U glazbene vode uplovila je već 2014. godine, a svoje tinejdžerske dane provela je tražeći svoj smjer u industriji. Svoj prvi album “Phases” objavila je 2018. godine, a iste godine uključila se u još jedno plesno natjecanje – “Dancing With The Stars: Juniors”. Pjevačica sada ima milijune slušatelja i pratitelja, a nakon godina dokazivanja i napornog rada, konačno je došlo vrijeme da njezin studijski album privuče pažnju svjetske publike.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika