Predstavljamo živopisnu glazbu i spotove Indije: Prabh Deep - Ethe Rakh

Na Muzzik FM kanalu WWM naći ćete obilje najrazličitije svjetske glazbe

 

Prabhdeep Singh, poznatiji pod umjetničkim imenom Prabh Deep, indijski je reper, tekstopisac i glazbeni producent.

Stekao je priznanje u indijskoj glazbenoj industriji nakon izdavanja debitantskog albuma Class-Sikh koji se našao na 2. mjestu iTunes indijske ljestvice albuma i brzo se popeo na 1. mjesto do kraja godine.

Godina 2024. započela je dugo očekivanim povratkom Prabh Deepa nakon umjetnikovog povlačenja u Gou. KING Returns nadovezuje se na njegov hit EP, King, ali s monolitnijim zvukom.

EP prikazuje glazbeno majstorstvo nekolicine glazbenika, zajedno s Prabhovim novim, optimističnim stilom predstavljenim s pjesmom Ethe Rakh tako da je ovaj kratki EP ostavio snažan utisak na slušaoce. Pjesmu prati i veoma lijep video spot koji potpisuju Rohan Shetty & Sanjna Krishnan, a o njemu na YT kanalu piše: "Ethe Rakh, vodeći singl s EP-ja KING Returns Prabh Deepa, nudi sveobuhvatan uvid u evoluciju jednog od najnaprednijih kreativaca našeg vremena. Glazbeni video - proizveden u suradnji s Johnom Jacobsom - manifestacija je kreativnog izražavanja - detaljno opisuje prepreke s kojima se Prabh morao suočiti tijekom svoje karijere i svog putovanja prema spoznaji svoje prave vrijednosti kao ljudskog bića i vjere u sebe kao umjetnik. Od zadivljujućeg dizajna scenografije do odabranog odabira vizualnih slika, stila i još mnogo toga - Ethe Rakh je dokaz Prabhovog prkosa pred neodoljivim izgledima i njegove pozicije kreativnog talenta koji se pojavljuje jednom u životu."

U glazbi Indije, drugih zemalja BRICS-a kao i cijelog svijeta, možete uživati na Muzzik FM kanalu WWM (World Wide Muzzik).

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika