Tonco objavio prvi EP "4sata" i spot za pjesmu Probali ljubav

Duetska pjesma s Valerijom Jacek biti će nježan dodatak Muzzik FM kanalima ZZ TV i MUZZIK

 

S EP-jem „4 sata“ mladi hrvatski glazbenik Tonco donosi tri različite, ali međusobno povezane priče, koje zajedno čine snažnu glazbenu trilogiju. Senzualni i emotivni tekstovi, inovativna produkcija i specifičan glazbeni izričaj čine ovaj projekt tako posebnim.

EP otvara pjesma "4 sata", inspirirana snažnim ženskim likom i borbom protiv nasilja. Stihovi i glazba odišu snagom i emocijama, prikazujući ženu suočenu s teškim životnim okolnostima. Broj 4 u naslovu simbolizira stabilnost, snagu i ustrajnost, što je dodatno naglašeno ponavljanjem broja "4444" kao simbola nepokolebljive borbe i otpornosti.

Druga pjesma, “Panika”, donosi potpuno drugačiju zvučnu sliku. Senzualni elementi, u kombinaciji s primjesama glazbenih stilova 90-ih i funka, stvaraju jedinstvenu atmosferu. Ova pjesma istražuje teme napetosti i emocionalne turbulencije.

Posljednja pjesma na EP-u poseban je duet s Valerijom Jacek. Pjesma je nastala 2020. godine, ali je čekala pravi trenutak i savršenu pjevačicu da izađe u javnost. Sve se odvijalo vrlo spontano – od studijske sesije do snimanja videa. Tijekom snimanja dogodila se nezgoda, pad, zbog čega je snimanje moralo biti prekinuto, no materijala je bilo sasvim dovoljno da se projekt završi. Sve to možete vidjeti u videima koji prate ove priče.

Tonco potpisuje tekst, glazbu i vizualni identitet svakog projekta, stvarajući jedinstvenu i koherentnu cjelinu.

Za produkcijski zvuk EP-a zaslužan je Matej Magdić, poznat kao Matt Shaft.

EP je objavljen na Hexagon Music YT kanalu. (izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika