tam i Miach predstavljaju ljetnu himnu 'Vanilla Sky'

Djevojke će 6. rujna u Barutani održati zajednički koncert u Beogradu, a na pozornici će im se pridružiti i kantautorica Jymenik, s kojom tam već ima ljetni hit "mila"

 

Jedna od najuspješnijih regionalnih pop i R&B izvođačica, tam, predstavlja eterični ljetni singl "Vanilla Sky" - novu himnu za sve obožavatelje njenog megahita "Jade"!

Umjetnici se na pjesmi pridružuje jedno od najvećih hrvatskih imena pop glazbe novije generacije - Miach, a iza produkcije pjesme stoje trenutno najtraženiji i najslušaniji regionalni producenti Lockroom i Mirda.

„Ova pjesma je ljetna vožnja uz more u sumrak s otvorenim krovom. Prvi put kad sam čula ritam znala sam da moram napisati ljetni singl. Već neko vrijeme želim surađivati ​​s Miach i jednostavno mi je imalo smisla napraviti ovu pjesmu. Srećom, ona je mislila isto te je napisala prekrasan tekst i pomogla mi da svojim prekrasnim vokalom zaokružim atmosferu pjesme. Ono što želim s ovom pjesmom je da slušatelji uživaju u lakoći boravka u ljetu, ali i kada ljeto završi. U tom smislu je kao sestra pjesmi “Jade”. Beat je započeo Mirda, koji je ujedno i producent pjesme “pogana”, a svoj raskošni talent ustupio nam je i Lockroom”, ispričala je o nastanku pjesme tam.

“Već dugo sam želio surađivati ​​s tam pa sam bio jako sretan kada mi se javila s tom idejom. Pjesma koju mi ​​je poslala odmah mi se svidjela i surađivale smo na daljinu sve dok jednog dana nije došla u Zagreb te smo ona, Lockroom i ja završili pjesmu zajedno u studiju. Pjesma je kao stvorena za ljetne dane i dobru atmosferu, pa se nadam da će se svidjeti ljudima kao i nama“, rekao je Mirda o suradnji s regionalnom pop princezom.

 

Tam i Miach, Press Photo credit Universal Music Serbia

 

Zajednički singl dviju iznimno popularnih regionalnih pop umjetnica stigao je u savršenom trenutku budući da će djevojke 6. rujna u Barutani održati zajednički koncert u Beogradu, a na pozornici će im se pridružiti i kantautorica Jymenik, s kojom tam već ima ljetni hit "mila". Ovo će ljeto obilježiti duetima budući da je nedavno predstavila suradnju s hrvatskim kantautorom z++, pjesmu "na pustom otoku", a početkom godine izašla je i balada "dugo" na kojoj se okušala i u plesnim tonovima.

Ove dvije talentirane pop glazbenice nove generacije iz regiona, predstavile su sada i spot za svoj novi singl „Vanilla Sky“. Sniman u preljepim pejzažima Istre, jedne od najlepših regija Balkana, ovaj muzički video savršeno oslikava eteričnu, ljetnu atmosferu pjesme. Režiju potpisuju Luka Vidović, član benda Pocket Palma, i Benjamin Strike, dok je za vizualnu estetiku bio zadužen direktor fotografije Val Pulić.

Ovaj projekt predstavlja prvu vizualnu suradnju tam sa Vidovićem, iako su prethodno imali uspješnu muzičku suradnju, dok ceo tim koji je radio na spotu dolazi iz različitih delova regiona – Zagreba, Rijeke, Beograda i Novog Sada – donoseći sa sobom različite utjecaje i perspektive.

„Snimanje je bilo kao mini ekskurzija. Uživali smo u prelepim istarskim predelima i osećali smo lakoću življenja, što je savršeno uhvaćeno u spotu.“ izjavila je tam, dodavši: „Ova pesma je poput letnje vožnjice kraj mora, u sumrak, sa otvorenim krovom“.

Poseban akcent u spotu stavljen je na modu, gde su umjetnice nosile odjeću mladih dizajnera poput Saške Perović, Akicas i Marije Chany, koja je nedavno imala reviju na Berlin Fashion Weeku. U spotu se pojavljuju i plesači koji inače nastupaju sa tam, čineći ga još dinamičnijim.

Ulaznice za koncert Miacha i Jymenik u Barutani dostupne su na Cooltix.rs, a ostalo je još dovoljno ljetnih dana da ostvarite sve svoje snove s pjesmom "Vanilla Sky" i uživanje u koktelima, suncu i moru.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika