KATSEYE (캣츠아이) - Touch

Prva globalna ženska grupa rađena po K-pop standardima predstavlja senzualnu novu numeru

 

Prva globalna djevojačka grupa napravljena prema K-pop standardima, KATSEYE predstavlja senzualnu pjesmu "Touch" - savršenu reprezentaciju nedostajanja i potrebe za komunikacijom s voljenom osobom!

Nakon himnične pjesme "Debi", kojom su se djevojke predstavile publici, slušatelji sada imaju priliku čuti nježniju stranu grupe i nešto elegantnije vokale uklopljene u ležerne dream-pop tonove. Skladba je izdana za dvije svjetske glazbene kuće - HYBE i Geffen Records, a iza produkcije pjesme stoji cijenjena norveška kantautorica Cashmere Cat, poznata po brojnim hitovima.

Uz singl je objavljen i atraktivan spot u režiji Codyja Critcheloea.

Sljedeći korak u karijeri grupe je njihov debitantski EP pod nazivom "SIS (Soft Is Strong)" koji je zakazan za 16. kolovoza, a kako K-pop industrija obično radi, izdanje ima specifičan koncept i temu koju treba pratiti.

 

KATSEYE, foto: cover art promo

 

Ovoga puta obrađena je tema prijateljstva i sestrinstva koja spajaju članice ove grupe, au tom je imenu planirana dokumentarna serija na platformi Netflix o procesu nastanka grupe pod nazivom "Pop Star Academy: KATSEYE". za 21. kolovoza.

Kao "najšarenija" grupa ikad stvorena u glazbenoj industriji, KATSEYE je projekt sastavljen od šest mladih debitantica koje dolaze iz potpuno različitih dijelova svijeta. I dok DANIELA, LARA i MEGAN dolaze iz različitih dijelova američkog kontinenta, grupi se pridružila i MANON iz Züricha, a da sve bude još raznovrsnije u grupi su i SOPHIA s Filipina te YOONCHAE koja donosi autentičnost južnokorejske kulture.

Njihova debitantska pjesma simboličnog naziva "Debut" našla se na prestižnoj Rolling Stone listi pjesama "Songs You Need To Know", a novo izdanje savršen je dokaz da su djevojke svestrane i spremne slušateljima ponuditi raznolikost i autentičnost!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika