Jack White - No Name

Kao što reče neki dečko u komentarima na YT: "Thank God for Jack White!"

 

Pošto je na YT namešteno da se pjesme vrte na repeat, da krenemo: bez spotova, bez oznake labela (nigde potpisani Third Man Records samog JW), bez imena, stiže "iznenada i bez najave" najnoviji album najkarizmatičnijeg i najrockerskijeg tvorca muzike u poslednjih mnogo godina, jednog jedinog takvog, Jacka Whitea.

Bez obzira što je ovaj sajt posvijećen promociji Muzzik FM televizijskih kanala, nismo mogli a da ne skrenemo publici pažnju na ovo čudo upakovano u bele korice, koje je kuća Third Man Records u petak, u Nashvilleu, Detroitu i Londonu, u vinilnom izdanju, stavila u prodaju. Iste večeri su,  na svom Instagram nalogu, uz naslov NO NAME, ostavili i jasnu poruku - „Rip It“, što sasvim jasno upućuje na to da se svi koji posjeduju vinilni primjerak pozivaju da podijele njegov sadržaj.

Detroitska radio postaja WDET 101.9 FM pustila ga je potom u cijelosti u programu, a uskoro su se pojavili i ostali formati albuma od strane privatnih korisnika na Youtubeu.

Kako god došli do njega, krenite u slušanje ovog grubog, iskrenog, skoro pa hard-rock albuma za koji tvrdimo da je nemoguće da ne dodirne svakoga ko mu posveti i malo pažnje.

Kod nas je izdavač ovog albuma kuća MENART.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika