Blanka obradila veliki letnji hit Asereje - Airplane mode

Pesmica i vedri spot fino su osveženje Muzzik FM kanala

 

Pravi je trenutak da osvježite sjećanje na pjesmu koja je već dva desetljeća ultimativni ljetni hit. Europska pop zvijezda Blanca upravo je objavila svoju verziju singla španjolskog trija Las Ketchup.

Blankina obrada upravo objavljene pjesme "Asereje (Airplane Mode)" donosi osvježenje kroz moderan leteći zvuk i plesne taktove. “Mislim da ne postoji osoba na svijetu koja ne zna “The Ketchup Song”. Sjećam se da sam na svojim prvim satovima plesa uvježbavala poznatu koreografiju. Dapače, napravila sam preradu pjesme kojom sam želila naglasiti koliko je važno da taj osjećaj opuštenosti koji nas obuzme jednom godišnje za vrijeme blagdana zadržimo kroz cijelu godinu. Htjela sam naglasiti koliko je važno otići na odmor, isključiti telefon i uživati ​​u životu", rekla je Blanka.

Fenomenalan video spot za singl "Asereje (Airplane Mode)" snimljen je na sunčanim obalama Malage. Kadrovi plaže, mora, sunca pridonose apsolutnom ljetnom ugođaju koji će Blankinu ​​pjesmu učiniti nezaobilaznom ljetnom glazbenom poslasticom.

Ovo izdanje kod nas dolazi s etiketom kuće MASCOM.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika