flowerovlove - breaking news

Nova Gen Z zvijezda je rođena i krasi Muzzik FM kanal Tik Tak

Mlada glazbena zvijezda koja privlači sve više pažnje, flowerovlove, predstavlja senzualni singl "Breaking news" - savršen zvuk za iskazivanje nove ljubavi!

Vruće ljetne noći ispunjene ljubavnim zanosom glavna su tema ove pjesme, a nije izostao ni euforičan pop zvuk.

Uz singl je objavljen i atraktivan spot u režiji Benjija Gershona. “Zapravo sam se osjećao jako tužno dok sam pisao ovu pjesmu. Stvarno mi je trebalo unijeti malo pozitivne energije, pa sam pjesmom manifestirala osjećaje ispunjene ljubavlju", ispričala je flowerovlove o energiji koja je potaknula nastanak pjesme.

Sa zaraznim novim singlom, umjetnica koristi savršen trenutak u svojoj karijeri da privuče više pozornosti, budući da je njezin svibanjski singl "BOYS" već prikupio izvrsne kritike, uključujući i kolegicu iz industrije SZA, koja je pjesmu nazvala "fantastičnom".

Već četiri godine floweroflove je gradila svoje ime na glazbenoj sceni, a ove godine napokon je došlo vrijeme za njene prve samostalne koncerte u Americi, ali i brojne festivalske nastupe u Velikoj Britaniji. Sudeći prema najnovijem singlu i svemu što je glazbenica već predstavila, nova Gen Z zvijezda je rođena!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika