Ana Širić feat.Urban - Kažu svi da izmišljam

Dočekali smo i izuzetni spot u režiji Milice Czerny Urban koji će krasiti Muzzik FM kanale ZZ TV, MUZZIK i MOBA

Finalistkinja The Voicea, Ana Širić, uz mentora Damira Urbana objavila je u lipnju svoju prvu pjesmu.

Za ovu prelijepu pjesmu je snimljen je i videospot u režiji u režiji Milice Czerny Urban koji je upravo objavljen, a mi smo sačekali s ovom objavom da možete da uživate u skladu glazbe i slike, kako već to Milica C.U. umjetnički spoji.

Nakon što je svojim sjajnim izvedbama, koje na YouTubeu broje ukupno više od pola miliona pregleda, oduševila gledaoce showa The Voice, sada je zajedno sa svojim uzorom i mentorom Damirom Urbanom objavila po mnogočemu poseban prvi singl.

Tokom takmičenja u showu, Ana Širić i Urban postali su prijatelji, a prije finala je mnogima omiljeni mentor zamolio gledaoce da mladu muzičarku podrže i nakon što se takmičenje završi.

Nije trebalo da prođe puno vremena da publika dočeka priliku za to, budući da već sada mogu vratiti malo ljubavi i emocije Ani koja ih je oduševljavala svojim vokalom iz emisije u emisiju. Mnogi bi se mogli povezati s emotivnim prvijencem.

“Moja prva pjesma dolazi uz čuda koja me prate u posljednje vrijeme s osobom koju sada mogu zvati svojim prijateljem. Od nas, za Vas, iskreno iz srca i glasa. Saradnja se dogodila nakon The Voicea kada je Damir odlučio da mi pokloni svoj tekst i svoju pjesmu i pritom pjeva sa mnom i pomogne mi da se sva priča oko nje ostvari.

Nikša Bratoš je pjesmu obogatio svojom gitarom i produkcijski uhvatio srž pjesme. Nadam se da će Vam se pjesma svidjeti i da će pronaći mjesto u vašim playlistama”, najavila je Ana.

Autor muzike i teksta pjesme “Kažu svi da izmišljam” je Damir Urban, jedan od najsvestranijih i najkreativnijih muzičara na regionalnoj sceni.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika