MTS je postao prvi partner TV BRICS na Balkanu

TV BRICS projekti bit će dostupni na popularnim zabavnim medijskim resursima na Zapadnom Balkanu.

 

Prenosimo u celosti tekst objavljen danas na TV BRICS, International Media Network

Sadržaj medijske mreže TV BRICS za informiranje stanovnika regije o kulturi i obrazovanju u zemljama BRICS-a.

Vijesti i programi međunarodne medijske mreže TV BRICS emitirat će se na popularnim zabavnim medijskim platformama za mlade Zapadnog Balkana. Ugovor o suradnji potpisale su direktorica TV BRICS Janna Tolstikova i generalna direktorica Entertainment Lab doo Beograd, produkcijske medijske kuće pod brendom MTS (Muzička televizija Srbije), Sunčica Mandić.

"Programski koncept TV BRICS izuzetno je važan za Zapadni Balkan. Medijska mreža stvara i širi vijesti koje oslikavaju sliku multipolarnog svijeta, čega nema u informativnom prostoru srpskih medija. Mi smo, kao i TV BRICS, usmjerena na teme koje spajaju različite zemlje, nadamo se da ćemo našom suradnjom doprinijeti jačanju kulturnih veza između sudionika i partnera BRICS-a, posebice u području glazbenog i umjetničkog stvaralaštva“, rekao je Milan Đolović, direktor TV kanala MTS News 24. planirano je da bude lansiran 2024.

 

MTS Muzzik hub, foto: Muzzik

 

 

Muzička televizija Srbije počela je nastajati prije više od 30 godina. Tijekom tog vremena MTS je pomogao u formiranju stotina bendova i glazbenika koji su postali kulturna baština zemlje, uspostavio glazbenu nagradu i organizirao mnoge koncerte i festivale. Danas Muzičku televiziju Srbije čine medijska platforma MTS TV i TV kanali MOBA i MUZZIK TV, koji su dostupni i u Makedoniji, Hrvatskoj i Bugarskoj, a u budućnosti – u Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini. U 2024. godini kompanija planira pokrenuti novi TV kanal, MTS News 24. MTS aktivno surađuje s mnogim nacionalnim medijima, uključujući državnu radioteleviziju Srbije (Radio televizija Srbije).

„Međunarodna medijska mreža TV BRICS otvorena je za saradnju ne samo sa članicama BRIKS-a već i sa svim zemljama sveta. Drago nam je što je Republika Srbija postala naš prvi partner na Balkanskom poluostrvu. Srpski narod je bogat svojom kulturom , tradicije i stvaralačkog naslijeđa u različitim sferama – glazbi, kinu, kazalištu i likovnim umjetnostima pozitivan stav i veliki interes za zajednički rad, što nas navodi na uspjeh u uspjehu. Uvjereni smo da će programi popularnih zabavnih medijskih projekata u Srbiji biti zanimljivi i traženi u cijelom BRICS+ informativnom prostoru.
Uz sudjelovanje TV BRICS, srpski partneri otvorit će na svojim resursima rubrike s vijestima o zemljama BRICS-a i emitirati programe medijske mreže o kulturi, glazbi i obrazovanju. MTS je već iskazao interes za emitiranje premijernog programa Laboratorij o najnovijim tehnološkim dostignućima i znanstvenim otkrićima svjetske klase do kojih je došlo u Rusiji. Zauzvrat, TV BRICS će svojim gledateljima moći prikazivati ​​popularne zabavne projekte iz Republike Srbije i preporučivati ​​ih stranim medijskim partnerima.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika