Micka Lifa postaje „Bitchka Lifa“ na novom vatrenom rep singlu!

Osvježenje Muzzik FM kanala RAP i TIK TAK

 

Regionalna hip-hop zvijezda Micka Lifa predstavlja samouvjereni singl "Bitchka Lifa" u kojem njena neosporna karizma blista jače nego ikada! U svom tipičnom stilu repanja, Micka Lifa ponovno donosi odvažne tekstove prožete humorom i zabavom, a njezina zarazna energija čini ovu pjesmu savršenom za ljetne noći ispunjene noćnim životom.

Producent pjesme je glazbeničin stalni suradnik Thicc Boi, odnosno Danilo Crnojević, a osim pjesme, uzbudljiv spot dostupan je na službenom YouTube kanalu Micke Life.

"Pjesma je inspirirana hip-hop glazbom iz ranih 2000-ih i izvorno se trebala zvati 'Micki Elliot' kao posveta reperici Missy Elliot." Ono što me tinejdžerski razveselilo kod ove pjesme je to što sam nakon skoro 10 godina ponovno radio sa slavnim veteranom rap glazbe - Tatulom, ovaj put na spotu. Tatula je originalni novosadski reper s kojim sam snimio prvu pjesmu u životu i koji mi je možda najviše pomogao da se snađem kada sam bio na samom početku. Posljednjih godina Tadži se aktivno bavi video produkcijom, a ovim spotom je pokazao da je njegova profesionalnost i talent prisutan u raznim medijima. Takođe sam bila postiđena od sreće kada su me moji prijatelji, plesači iz Plesne udruge GROOVE iz Novog Sada, svim srcem podržali i došli u KC Lab prije svega uživati, a onda kidati i snimati. Na kraju, veliko hvala baru Governanta iz Beograda, čije su hostese također otvoreno ustupile prostor”, rekla je Micka Lifa povodom novog singla i spota.

 

Micka Lifa, Foto credit Promo Universal Music Serbia

 

Milica Sekulić, novosadska reperica i treperica koja nastupa i stvara pod pseudonimom Micka Lifa, na domaćoj hip hop sceni prisutna je od 2015. godine. Njezino stvaralaštvo možemo okarakterizirati kao njegovanje lokalnog slenga i suvremene thrash estetike unutar zabavnog karaktera. Inspiraciju za tekstove, glazbu i vizualni identitet pronalazi u segmentima domaće i strane hip hop scene, a neki od elementarnih utjecaja su MTV hip-hop i pop estetika iz 90-ih i ranih 2000-ih. Presudnu ulogu ima i rave kultura, u kojoj prednjače techno i psihodelični trance, ali i vizualne igre u nizu navedenih žanrova.

Osim pjesama, glazbeni spotovi su prostor u kojem Micka pronalazi način da se izrazi, pogotovo jer sudjeluje u idejnom i produkcijskom dijelu realizacije svakog spota – od planiranja lokacija, ishođenja dozvola, komunikacije s ljudima, kreiranja koncepta, pa sve do odabira stajlinga.

Posljednjih godina bilježi nastupe na prestižnim festivalima u zemlji i regionu kao što su EXIT festival, Sea Dance u Crnoj Gori, Stud Fest, Street Vision, Zastava budućnosti i drugi. Micka se za nadolazeću sezonu zagrijava novim singlom, a nema sumnje da je ove godine čeka uspjeh!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika