BENJAMIN INGROSSO kaže: Look Who's Laughing Now

Zanimljiv izvođač našao je mjesto na Muzzik FM kanalima

 

Švedska pop senzacija Benjamin Ingrosso predstavlja optimistični singl "Look Who's Laughing Now" koji ističe slobodu i autentičnost umjetnika!

Pop zvuk s potpisom švedskog umjetnika pomiješan je s glazbenim utjecajima 70-ih i 90-ih, a upravo je taj stil glavno obilježje glazbenikovog nadolazećeg studijskog albuma na kojem će se osim nove pjesme naći i hitovi "Better Days" i "Kite".

Uz singl je objavljen i spot čiji su koncept osmislili Dennis Bröchner i Marcus Lackmann. 

"Ovo je pjesma koja slavi autentičnost i uživanje u životu unatoč tuđim percepcijama i stavovima." Napisao sam je za sve koji su doživjeli da netko sumnja u njih i želio sam dokazati da možemo biti svoji, živjeti život i izaći kao pobjednici. Prigrlimo svoje nesavršenosti i pokažimo svijetu da jedinstvenost pobjeđuje“, rekao je Benjamin Ingrosso o novom singlu.

Umjetnik je godinu započeo uzbudljivim singlom "Kite" koji polako doseže 20 milijuna slušanja diljem svijeta, a potom su uslijedili singlovi "Better Days" i "Honey Boy". Četvrti studijski album umjetnice najavljen je za ovu godinu, a sva tri prethodna albuma postigla su uspjeh na top ljestvicama te pjevačica sada ima preko 850 milijuna slušanja na glazbenim platformama. Glazbenik je svoj debitantski album predstavio 2018. godine, a ovo izdanje donosi hit po kojem je Benjamin posebno prepoznatljiv - plesnu himnu "Dance You Off" koja ga je iste godine odvela na Eurosong.

Umjetnik je obilježio i ovogodišnju Euroviziju u Švedskoj svojim nastupom u prvom polufinalu, kada je premijerno izveo mix svog novog singla, hit izdanja "Kite", kao i skladbu "Honey Boy" koju je izveo s Purple Disco Machine.

Benjamin je ove godine vrjedniji nego ikad i nastavlja ustrajno predstavljati svoje novo studijsko izdanje koje publika definitivno željno iščekuje! (info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika