Nova pjesma, spot i veliki koncert grupe JEREMY? u Sofiji

Bury Me Deep In Love najavljuje album koji izlazi do kraja godine

 

JEREMY? se u poslednjoj deceniji etablirala kao jedna od vodećih indie rock grupa u Bugarskoj. Muzičari koji neguju najbolje tradicije ovog žanra, u spoju sa suvremenim zvukom i vizijom, osvojili su brojne fanove u svojoj zemlji i inozemstvu. Posle leta prepunog koncerata i nastupa na festivalima, grupa JEREMY? je pauzirala sve svoje aktivnosti kako bi se u potpunosti posvetila Velikom koncertu koji će se održati u subotu, 16. septembra, u Sofiji.

Više o predstojećem koncertu i o tome zašto je toliko važan ovaj događaj za njih, ispričao nam je frontmen benda Ersin Mustafov:

“Učestvovali smo na mnogim velikim koncertima. Nastupali smo sa legendarnom grupom „Queen“ u Bugarskoj i Evropi, svirali smo sa bendom „Arctic Mankies“ prošle godine, takođe smo imali priliku da učestvujemo na velikim festivalima širom Evrope... A pre dve godine smo izašli i van granica Starog kontinenta kako bismo svirali na Međunarodnom sajmu u Dubaiju, na ogromnoj sceni na kakvoj nikad pre nismo bili. Ali su svi ti koncerti za nas bili učešće u nekom programu, festivalskom ili koncertnom programu sa drugim izvođačima... I uvek smo sanjali da održimo svoj Veliki koncert. I evo ga!“

 

Jeremy?, Foto: YT printscreen

 

Za Veliki koncert 16. septembra u Areni Sofija u Borisovoj bašti, momci iz grupe JEREMY? ne obećavaju samo dobru muziku, nego i bogat audio-vizuelni spektakl – laserski šou koji je pripremio umetnik, koji radi i za Davida Getu.

Specijalni gost će biti jedan od simbola bugarske rock muzike – Stenli.

Publika će na koncertu, pored omiljenih hitova grupe, moći da čuje i pjesme sa predstojećeg, trećeg po redu albuma JEREMY? koji će izaći do kraja godine, a promovisaće ga turnejom 2024. Na njega je uvršten i najnoviji singl grupe koji je nedavno izašao – „Bury Me Deep In Love".

Spot za pjesmu koji je snimio reditelj Georgi Manov ima poseban značaj za grupu jer je snimljen u Кavarni i njenoj okolini – gradu u kojem je počela priča ove grupe pre više od decenije. (Tekst prenet iz BNR Radio Bulgaria, autor: Diljana Tračeva )

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika