Nastavak koncertne sezone Ramba Amadeusa - Tribute samom sebi

 

U nastavku ovogodišnje serije koncerata legendarnog glazbenika Ramba Amadeusa, koja ide pod nazivom TRIBUTE SAMOM SEBI, predočavamo vam mjesta i datume gdje ćete moći da se suretnete s ovim izuzetnim autorom, gitaristom, pjevačem i, zašto ne reći, filozofom i njegovim bandom:

19. listopada - Klein Film festival u Vukovaru, Hrvatska i u okviru njega, u klubu Kibic Fenster koncert s početkom u 21 čas

2. studenog, Rambo Amadeus i band gostovaće na jednodnevnom GONG festivalu u klubu Mostovna u Novoj Gorici, Slovenija

6. studenog, U okviru ovogodišnjeg Jazz Fest-a Sarajevo, BiH, Rambo Amadesu će, zajedno s Makedonskim nacionalnim jazz orkestrom gostovati u sarajevskom Narodnom pozorištu.

15. studenog Rambo Amadeus i bend dolaze u Lukavac, BiH i sviraće u klubu BBCC - Beat Bar Caffe Club.

16. studenog Rambo Amadeus sa svojim bendom dolazi u goste Banjalučanima, svirka je zakazana u Domu Omladine Banja Luka, BiH.

6. prosinca u Puli, Hrvatska, u sklopu pulskog Adventa, povodom 30. rođendana Sajma knjiga, a u organizaciji Pula Film Festivala, održati će se koncert Ramba Amadeusa i njegovog kvarteta.

I na kraju ovogodišnje serije koncerata, tradicionalno gostovanje u MTS dvorani (Dvorana doma sindikata), Beograd, Srbija, koji je zakazan za 21. prosinca.

Osim turneje po regionu pod nazivom Tribute samom sebi, Rambo Amadeus je otpočeo sa snimanjem pjesama u okviru predstojećeg albuma pod nazivom Transhumanizam i Renesansa. Do sada ih ima 5 a mi ovde slušamo pjesmu Šio Mi Ga Djuro (Xiao mi ga Giuro)

 

Korisnici
Logovanje korisnika