Plejboj, E-play i M.o.r.t. na drugom Rock n' Rakija festivalu

 

Drugi Rock n' Rakija festival, koji spaja rakiju i rock glazbu, održat će se 6. i 7. prosinca 2024. godine na Dorćol Platzu u Beogradu.

Gostima će se predstaviti više od 20 domaćih i stranih destilerija, uglavnom malih obiteljskih.

Što se tiče koncertnog dijela programa, prvog dana nastupit će beogradski alternativni rock bend E-play i sinjska punk-blues atrakcija M.O.R.T.

E-Play je dobro poznat domaćoj publici - bend je osnovala pjevačica i basistica Maja Cvetković prije više od 25 godina. Bend iza sebe ima 5 albuma (trenutačno snimaju šesti), a pjesma "Divan dan" sa 6 milijuna pregleda na YouTubeu hit je prošlog desetljeća. Koncert u Rock n' rakija bit će poseban doživljaj, pripremite se za drum&bass ritmove, žestoke gitarske riffove i žestoke bas linije pod distorzijom. Sloboda te zove.

Bend odličnih i energičnih nastupa, M.O.R.T., ponovo se vraća pred beogradsku publiku. Ovoga puta dolaze promovirati album “Samo hrabro i bezveze” koji je po ocjenama kritike i publike proglašen jednim od najboljih regionalnih albuma prošle godine. S posljednjeg albuma dolazi hit singl "Mamuran", koji ima potencijala da postane tema festivala. M.O.R.T. na Rock n' Rakiji je nešto što fanovi benda neće htjeti propustiti.

vijezde večeri drugog dana festivala bit će jedan od omiljenih bendova beogradske publike – kultni Playboy. Od čuvenog nastupa na Fast Bands Srbije do nastupa na Vračar Rocks Festivalu pa sve do danas, smatraju se jednim od najboljih live bendova. Ovo je prava prilika da uživo čujete pjesme "Zagrizi metak", "Belu koku", "Znaj", "Superstar", "Ko Je Ko", "Zajedno" i nove hitove "Nemam vremena" , "Daj nešto" i "Nije lako".

Drugog dana nastupit će i zrenjaninski punk-rock sastav Madresi koji djeluje od 2008. godine, a do sada je objavio 6 albuma. Poznati po singlovima "Omatorio" i "Gde si sad?"

Beogradski rokeri Sabirni centar, koji njeguju autentičan rock zvuk, oštrih rifova i dobre energije, zasjest će na pozornicu i promovirati album "Under the Skin". 

Ulaznice po cijeni od 1.500 dinara po večeri mogu se kupiti na Rakijamarketu, a u studenom će biti dostupne i u prodajnoj mreži Gigstixa po cijeni od 1.800 dinara.

 

Korisnici
Logovanje korisnika