Дельфин aka Dolphin krajem rujna u beogradskoj mts Dvorani

Legendarni ruski hip hop i rok alternative umjetnik

 

Čuveni ruski trip hop/alt rock umjetnik Дельфин (Dolphin) donosi svoj legendarni show po prvi put u beogradsku MTS dvoranu 26. rujna.

Dolphin je prošao nevjerojatno glazbeno putovanje kroz hip hop, alternativni rock i indie scenu. Proslavio se krajem 90-ih zahvaljujući moćnom breakbeat/trip hop zvuku i lucidnim rap tekstovima na kultnom albumu „Глубина резкости“ (Dubina oštrine) iz 1999. godine, pod izdavačkom kućom Крем. Od tada se neprestano razvija, uvijek iznova preispitujući svoj stil i zvuk sa svakim novim izdanjem.

 

 

Dolphinova umjetnost predstavlja duboko istraživanje intelektualne, a istovremeno senzualne glazbe, ispunjene romantikom, psihodeličnim elementima, snažnom energijom i eksperimentiranjem. Ovo je najizraženije na njegovim nastupima uživo, koji su zaista jedinstveni.

Opsežan koncertni program organski spaja najvažnije i najrelevantnije pjesme iz cijele Dolphinove karijere, pojačane vrhunskim zvukom, vizualnim efektima i multimedijalnim elementima.

Dolphinov bend je na vrhuncu svog stvaralaštva, kako u studiju, tako i na pozornici. Perfekcionisti su čija kreativna energija transformira svaki prostor, a vi ćete imati priliku to doživjeti iz prve ruke na nadolazećim koncertima.

Ulaznice možete nabaviti klikom na sljedeći link: https://dolphin-live.com/belgradeDolphin

 

Korisnici
Logovanje korisnika