Mary May će 21. rujna nastupit u zagrebačkom Kino Kinoteka

Novim singlom i koncertom glazbenica i njen band promoviraju album "Now Tell Me How You Break”

 

Dvije godine od posljednjeg nastupa u Zagrebu, kantautorica Mary May zajedno sa svojim jedinstvenim bendom ponovno stiže pred zagrebačku publiku. U subotu, 21. rujna nastupit će u Kino Kinoteka i uživo predstaviti pjesme s hvaljenog drugog studijskog albuma. Uoči ovog nastupa, kao novi singl predstavlja pjesmu “You Got Colors”.

“U pjesmi You Got Colors podsjećam sebe, a i druge, kako uvijek ostaje onih nekoliko izvora zadovoljstva koji su nam lako dostupni, čak i kad nam ništa ne ide i kad se čini da nam ništa ne preostaje” otkriva glazbenica i autorica o ovoj pjesmi, koja je već četvrti po redu singl s aktualnog ovogodišnjeg albuma.

Mary May je sa svojim bendom nedavno održala i prvi koncert nakon višemjesečne pauze. Bio je to nastup u Krku, u sklopu manifestacije Tramonto, a o tom iskustvu kaže: “Krk nam je bio važan jer smo tim nastupom probili led! Ja sam se popela na pozornicu nakon pauze od 20 mjeseci, a i dečki su u ovom sastavu prvi put zasvirali nakon toliko duge stanke. Trebalo nam je to da vidimo prepoznajemo li se još. Čini se da je sve u redu, mislim da je pred nama još lijepih koncerata!”

Upravo je ovaj nastup bio uvertira za iščekivani nastup u Zagrebu i koncertnu promociju albuma “Now Tell Me How You Break”. Riječ je o njihovom najvećem samostalnom koncertu do sada:

“Zagrebu se veselimo, osobito povratku u Kinoteku. Pripremamo repertoar sastavljen od pjesama s novog albuma i moram razočarati možda još neke, jer par upita sam već dobila, zaista nećemo svirati pjesme s prvog albuma. Ali zato će biti poneko iznenađenje na setlisti” zaključuje Mary May.

 

Korisnici
Logovanje korisnika