Treći Get EXITed event dolazi u Strumicu ovog rujna!

 

Na događaju za medije u Velikom parku u Strumici, gradonačelnik općine Strumica Konstantin Kostadinov i predstavnici EXIT festivala najavili su nastavak zajedničke suradnje kroz treće uzastopno izdanje Get EXITed događaja u Strumici. Na konferenciji za medije obratio se i frontmen trap sastava Dizivija - Dragi Andonov, koji je izrazio nevjerojatno zadovoljstvo što se ovaj projekt nastavlja već treću godinu zaredom.

Ovaj sada već tradicionalni jednodnevni glazbeni spektakl, na veliko zadovoljstvo organizatora, izvođača i publike, predstavlja nevjerojatno plodno tlo za nastanak jednog od najboljih glazbenih festivala na južnom Balkanu.

Za tri tjedna Strumica će ugostiti neka od najvećih imena svjetske i regionalne glazbene scene, ali i poznate domaće izvođače najrazličitijih žanrova. U petak, 6. rujna, pozornicu će okupirati hitmejkeri Medusa, tvorci svjetski popularne klupske himne "The Mirage" - Agents of Time, afro-house diva Layla Benitez, kraljica balkanske scene Senidah. , kao i domaći izvođači 2Bona, Young Dadi, Zee, Matej Foltz, DJ Popeye i Division.

„Get EXITed“ festival se za kratko vrijeme etablirao kao jedan od događaja u godini koji s nestrpljenjem očekujemo, spajajući svjetske i regionalne zvijezde na jednom mjestu koje doprinose nezaboravnom iskustvu pod strumičkim nebom. Uspjeh ovog festivala dokaz je istinske, bratske suradnje između susjednih zemalja poput Srbije i Makedonije, predanosti i predanosti svih uključenih strana – od organizatora do umjetnika i, naravno, entuzijasta u publici. Strumica nastavlja demonstrirati kvalitete regionalnog centra - domaćina svjetskih događanja, a ovogodišnje izdanje festivala, koji prerasta u tradiciju, bit će samo još jedna potvrda toga" - rekao je gradonačelnik Strumice Konstantin Kostadinov ovom prilikom.

 

Get EXITed, foto: PROMO

 

"Misija Exita od samog početka je povezivanje regije i promicanje mira." Veza koju EXIT gradi s Makedonijom gotovo četvrt stoljeća je neraskidiva, a Get EXITed samo je još jedan način da se ta veza dodatno ojača. Nakon dva uspješna izdanja, nevjerojatno se veselimo još jednom druženju s našim makedonskim timom, a uz nevjerojatan program koji smo pripremili, sigurni smo da se i publika raduje ovoj sinergiji. Želja nam je da ova, sada već tradicionalna manifestacija, preraste u veliki makedonski festival koji će Strumicu učiniti važnom točkom na karti glazbenih događanja na Balkanu” – poručili su iz EXIT tima.

Na konferenciji se okupljenima obratio i Draghi Andonov, poznatiji kao Kiskin: "Kao domaćem umjetniku, ovaj događaj za mene ima poseban značaj." Get EXITed je više od festivalske scene – ovaj festival je platforma koja nudi priliku da pokažemo nevjerojatan talent koji imamo u našoj zemlji. Osim prisutnosti svjetski poznatih imena, ovaj festival stvara priliku domaćim umjetnicima poput mene da svoju glazbu i talent predstave široj publici. U isto vrijeme, približavanjem svjetske scene i mogućnošću susreta i razmjene iskustava s iskusnim glazbenicima i umjetnicima, Get EXITed nas potiče da budemo kreativniji, inovativniji i da donesemo nešto svježe i jedinstveno na naše pozornice."

Get EXITed kao jednodnevni koncept glazbenog događanja do sada je okupio velika imena svjetske i regionalne scene kao što su John Newman, Burak Yeter, Deborah De Luca, Mahmut Orhan, Konstrakt, Van Gogh, Lanna i mnogi drugi, s preko 20.000 ljubitelji plesa u publici .

Ovogodišnje izdanje uz sjajna imena kao što su Agents Of Time, Meduza, Layla Benitez, Senidah, 2Bona, Young Dadi, Zee, Matej Foltz, DJ Popeye i Divizija obećava nevjerojatan party na otvorenom za svačiji glazbeni ukus!

 

Korisnici
Logovanje korisnika