Regionalna zvezda Baby Lasagna prvi put u Beogradu

Baby Lasagna je najavio veliku europsku i britansku turneju "Meow Back", zakazanu za proljeće 2025.

 

Regionalni glazbeni fenomen i miljenik eurovizijske publike Baby Lasagna održat će svoj prvi koncert u Beogradu 27. rujna u Domu omladine.

Nakon što je svojim nastupom na Euroviziji 2024. osvojio svijet i dobio najviše glasova publike, Baby Lasagna će svoj jedinstveni zvuk predstaviti i beogradskim fanovima.

"Nakon jučerašnjeg “krsnog” koncerta u Srbiji, jako sam uzbuđen zbog još jednog nastupa u toj zemlji, posebno Beogradu o kojem sam toliko slušao. Uvjeren sam da je srpska publika zaista nešto posebno, pa se radujem ponovnom dolasku. Nastup u Beogradu je samostalni koncert na kojem ćemo odsvirati cijeli album i pokazati aspekte nastupa koji do sada nisu viđeni" rekao je Baby Lasagna svojim obožavateljima.

Ulaznice su u prodaji od ponedeljka, 15. jula u 10 časova na biletarnicama Doma omladine Beograd, Štark Arene, TC Rajićeva i online na efinity.rs po promotivnoj ceni od 1.800 dinara za prvih sto ulaznica, nakon čega će cena biti niža. biti 2.000 dinara i 2500 dinara pre koncerta.

Eurovizijska pjesma Baby Lasagne "Rim Tim Tagi Dim" već je svjetski hit, s više od 50 milijuna slušanja na streaming platformama. Drugoplasirani Baby Lasagna broji čak četiri milijuna slušatelja mjesečno na glazbenim platformama, a posljednji singl "And I" objavio je nedavno za Polydor Germany u suradnji s Universal Music Western Balkans, čime je započeo novo poglavlje u svojoj međunarodnoj karijeri.

Neposredno prije toga, Baby Lasagna je najavio veliku europsku i britansku turneju "Meow Back", zakazanu za proljeće 2025., koja će uključivati ​​26 nastupa u 20 zemalja, a bit će u produkciji najveće svjetske promotorske kuće Live Nation. Uz najnoviji singl i njegov eurovizijski hit, te već objavljene pjesme "IG BOY" i "Don't Hate Yourself, But Don't Love Yourself Too Much", Baby Lasagna predstavit će i ostatak prvijenca. album “Demons & Mosquitos” live in Belgrade” čiji se izlazak očekuje uskoro.

Glazbeni projekt Baby Lasagna, iza kojeg stoji mladi glazbenik Marko Purišić iz Umaga, nastao je iz potrebe kantautora i umjetnika da stvara glazbu po vlastitom ukusu umjesto po uputama. Marko svoje dugogodišnje stvaralačko iskustvo (uključujući pisanje pjesama za bend Mono Inc. koji je postigao fantastičan uspjeh u Njemačkoj) koristi za poigravanje različitim žanrovima, a njegov opušteni pristup glazbi ogleda se u humoru i ležernosti tekstova koji su u skladu s njegovim iskustvima i pogledom na svijet.

 

Korisnici
Logovanje korisnika