Kruševački Rok Maraton ovog vikenda!

 

Dvorište kruševačke kulturno prosvetne zajednice će narednog vikenda 21-22. lipnja biti dom Kruševačkog rock maratona.

Drugu godinu zaredom ovaj će se festival održati u ovom, Kruševljanima dobro poznatom, kraju. Ove godine festival je porastao na dva dana, a osim domaćih bendova koji će nastupiti u ove dvije večeri, publika će imati priliku uživati ​​i u nastupu dva benda koji na festival dolaze kao gosti. Prve večeri publici će se predstaviti poznati domaći bendovi Fuktor Reunion, Radiofonix, kao i Treća Smena, a ovo će biti njihov prvi nastup nakon izlaska drugog studijskog albuma "Dovoljni jak". Posetioci će ove večeri imati priliku da čuju poznatu novosadsku grupu Nemi Pesnik, čiji je hit „Koliko si luda“ postao hit godine Radija 202 2020.

Druga večer donosi brojna poznata imena domaćoj i regionalnoj publici. Od domaćih bendova publici će se predstaviti Enum, mladi srednjoškolski bend kruševačkih srednjoškolaca XI Novembar, poznati kruševački pankeri Crveni Karton, kao i regionalno poznati domaći Keni Nije Mrtav, učesnici ovogodišnje Beovizije, koji je pobrao simpatije na cijelom ExY području. Ove večeri publici će se predstaviti gosti iz Prijedora, bend Echo Radar, koji su široj publici postali poznati kao pobjednici mnogih festivala na kojima su sudjelovali, među kojima se ističu mostarski Na putu za jug, Rock Fest u Aleksandrovcu, kao i poznati banjalučki Demofest na kojem je bend osvojio prvu nagradu 2023. godine.

Veliki izbor žanrova i bendova koji će se predstaviti na Kruševačkom rock maratonu obećavaju dobar provod i dobru zabavu za vikend 21.-22. lipnja u Kruševcu, za sve one željne dobre glazbe i dobrog druženja. Dakle... ljubitelji dobrog zvuka izvolite, podržite lokalnu scenu i izvornu glazbu.

 

Korisnici
Logovanje korisnika