Zagrebačka Tvornica Kulture ugošćuje Konstraktu

Regionalna zvezda gost krajem juna

 

Posle sjajnog koncerta na Sea Star festivalu u Umagu, Ana Đurić aka Konstrakta, nastupiće u Tvornici kulture, pa će zagrebačka publika konačno dobiti ono što je dugo priželjkivala.

Ova nesvakidašnje talentovana umetnica, koja je posle nastupa na Eurosongu ove godine postala regionalna senzacija, održaće koncert u Zagrebu.

25. juna u Fabrici kulture očekuje nas veliki spektakl ove muzičke zvezde koja će nastupiti sa svojom grupom, bendom Zemlja gruva.

Izuzetna kantautorka poslednje četiri godine nastupa samostalno, iako je od samog početka vezana za Zemlju Gruva, gde je bila glavni vokal, duže vreme zajedno sa Zoe Kida. Popularnost Ane Đurić Konstrakte ne jenjava od pobede na Beoviziji. Posle odličnog plasmana na Eurosongu, gde je sa velikim brojem glasova evropske publike završila na visokom petom mestu, nije ni čudo što je zagrebačka publika tako željno iščekuje. Ona je u poslednje vreme mnogima omiljeni muzičar, koji gotovo svakodnevno puni medijske stupce, pa ne sumnjamo da će 25. juna napuniti Fabriku kulture. Publiku očekuje muzičko-scenski spektakl, a ulaznice se mogu kupiti u sistemu Entrio.hr

Slušamo jednu od najlepših pesama Zemlje gruva, Nisam znala da sam ovo htela.

Korisnici
Logovanje korisnika