Pre i posle svega FAMILIJA!

Konačno, to je sve što ćemo reći!

 

Nakon 30 godina od izlaska legendarnog albuma Narodno pozorište, grupa FAMILIJA 22. studenoga stiže na pozornicu kluba BitefArtCafe! Je li ovo novi početak? Hoćemo li novi album? Odgovor na to pitanje dat će beogradska publika 22. studenog!

Četiri člana originalne postave - Dejan Petrović - Dexy, Dejan Pejović - Peja, Aleksandar Lukić - Luka, Ratko Ljubičić - Rale, izvest će poznate hitove.

 

 

Grupa Familija predstavnik je srpske ska rock scene nastale sredinom posljednjeg desetljeća 20. stoljeća. Svoj prvi album bend objavljuje u veljači 1994. godine pod nazivom Narodno pozorište, pod okriljem producentske kuće PGP RTS.

Pejović, Vasiljević, Lukić i Petrović sve su svoje pjesme napisali u različitim glazbenim stilovima, u kombinaciji s pop rock zvukom. Na albumu su se našli hitovi Baltazar, Mala mala, Što ja volim taj seks i Nije mi ništa.

Drugi album benda, Seljačka buna, objavljen je u svibnju 1997. godine. Osim pjesme Brate Murate, na albumu koji je producirao Đorđe Petrović našli su se i hitovi poput Paranoje i Boli me kita.

Godine 2011. pjesma grupe Familija - Što ja volim taj sex izglasana je među 60 najboljih pjesama ikada objavljenih na Radio Beogradu od njegova postojanja.

 

 

Prije 3 godine album prvijenac je bio među 100 najboljih srpskih rock albuma objavljenih nakon raspada SFRJ.

Lista najboljih albuma našla se u knjizi Kako (ni)je propao rokenrol u Srbiji.

Na žalost velikog broja obožavatelja, grupa se razišla 1999. godine i zato nam je veliko zadovoljstvo što je grupa Familija ponovo na okupu!

Datum: 22.11.2024.

Vrata se otvaraju u 20:30

Koncert počinje u 22 sata

Informacije: +381.63.594.294

 

Korisnici
Logovanje korisnika