Tindersticks 4. ožujka 2025. u Beogradu!

 

Kultni engleski bend Tindersticks održat će beogradski koncert 4. ožujka 2025. u dvorani MTS-a u organizaciji produkcijske kuće Long Play.

Bend iz Nottinghama u srpsku prijestolnicu stiže u sklopu proljetnog dijela europske turneje na kojoj će promovirati svoj 14. album Soft Tissue, čiji je izlazak zakazan za 13. rujna.

Ljubitelji alternativaca iz Nottinghama konačno će dočekati svoje miljenike čiji je koncert u Beogradu bio zakazan za maj 2020. godine, ali je otkazan zbog globalne pandemije korona virusa.

Tindersticks je osnovan u Londonu 1992. godine, a trojici osnivača, Stuartu A. Staplesu, Davidu Bolteru i Neilu Fraseru, pridružili su se 2000-ih Dan McKenna i Earl Harvin Jr. Bend često surađuje s gostujućim glazbenicima i pjevačima te snima s umjetnicima kao što su Lhasa de Sela, Mary Margaret O'Hara, Isabella Rossellini, Robert Pattinson...

Njihova se glazba koristi u raznim umjetničkim instalacijama, modnim revijama, brojnim filmovima i tv produkcijama . Tindersticks mnogi opisuju kao "majstore suzdržanosti i poetskog senzibiliteta".

Tindersticks je nedavno najavio izlazak novog albuma na kojem se nalazi osam pjesama, singlom i spotom "Always a Stranger". Spot u potpunosti bilježi pokretačku energiju pjesme koja kulminira u refrenu: "O živote, diši kroz mene, dok ovo svjetlo pada, moja ljubav je u plamenu i uvijek sam stranac".

O novoj pjesmi autor Staples kaže: "Za neke od pjesama koje sam napisao znam polazišta. Nekima, međutim, ne znam odakle su potekle. Jednostavno se dogode. 'Always a Stranger' je jedna od takvih".

Ulaznice za koncert Tindersticksa 4. marta 2025. u dvorani MTS koštaju 3.500, 4.000 i 4.500 dinara.

 

Korisnici
Logovanje korisnika