Baby Lasagna rasprodao je prvi i zakazao drugi koncert u Beogradu

 

Nakon što je prvi beogradski koncert, zakazan za 27. rujna u Domu omladine, bio rasprodan više od mjesec i pol dana unaprijed, regionalna zvijezda i miljenik eurovizijske publike Baby Lasagna najavio je dodatni nastup 28. rujna u istom terminu. mjesto.

Baby Lasagna će na ovim koncertima izvesti cijeli, još neobjavljen album, otkrivajući do sada neviđene aspekte svog nastupa. "Posebno sam zadovoljan i uzbuđen što vidim interes beogradske publike za koncert. Mislim da će to biti večer za pamćenje. Oduševljen sam gostoprimstvom i publikom Novog Sada i srdačnošću svih ljudi koje sam tamo sreo, stoga jedva čekam još više posjetiti Beograd. Kolege i rodbina su me uvjeravali da ćemo raditi još koji dan, ali nisam bio siguran. Budući da nisam vjerovao da će doista biti toliki interes, još sam uzbuđeniji zbog nastupa u Beogradu. Biće to prvi put da će publika u Srbiji moći da čuje ostatak nadolazećeg albuma. Ima još dosta pjesama koje nismo odsvirali, no tada ćemo ih razvaliti pošteno hehe", poručio je Baby Lasagna svojim fanovima.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma omladine Beograda i online na efinity.rs po promotivnoj ceni od 1.800 dinara za prvih sto ulaznica, nakon čega će cena ulaznice biti 2.200 dinara, dok je cena poslednjeg kontingenta 2.500 dinara. dinara.

Eurovizijska pjesma Baby Lasagne "Rim Tim Tagi Dim" već je postala svjetski hit, s više od 50 milijuna slušanja na streaming platformama.

Nedavno je pjesma puštena na stadionu u Parizu, za vrijeme Olimpijskih igara. Viceprvak Eurosonga, Baby Lasagna, ima čak četiri milijuna slušatelja mjesečno na glazbenim platformama. Njegov posljednji singl "And I", objavljen u suradnji s Polydor Germany i Universal Music Western Balkans, označava početak novog poglavlja u njegovoj međunarodnoj karijeri.

 

Baby Lasagna, Foto: Elizabeta Ruzic

 

Baby Lasagna najavio je svoju veliku europsku i britansku turneju pod nazivom 'Meow Back', koja će se održati u proljeće 2025. godine. Turneja će uključivati ​​26 nastupa u 20 zemalja, a produkciju će voditi najveća svjetska promotivna kuća Live Nation. Ovi koncerti dolaze nakon niza uspješnih nastupa, uključujući i rasprodane koncerte u Poljskoj ovog rujna, koji su bili rasprodani četiri mjeseca unaprijed.

Rasprodana su i tri uzastopna koncerta na zagrebačkoj Šalati, zakazana za 12., 13. i 14. rujna. Turneja će se nastaviti u ljubljanskom Kinu Šišca, dok je bečki koncert zbog velikog interesa preseljen iz kluba Szene u trostruko veći Gasometar.

Uz najnoviji singl i njegov eurovizijski hit, te već objavljene pjesme “IG BOY” i “Don’t Hate Yourself, But Don’t Love Yourself Too Much”, Baby Lasagna će u Beogradu uživo predstaviti i ostatak albuma prvenca „Demons & Mosquitos“ čiji se izlazak očekuje uskoro.

Glazbeni projekt Baby Lasagna, iza kojeg stoji mladi glazbenik Marko Purišić iz Umaga, nastao je iz potrebe kantautora i umjetnika da stvara glazbu po vlastitom ukusu umjesto po uputama. Marko svoje dugogodišnje stvaralačko iskustvo (uključujući pisanje pjesama za bend Mono Inc. koji je postigao fantastičan uspjeh u Njemačkoj) koristi za poigravanje različitim žanrovima, a njegov opušteni pristup glazbi ogleda se u humoru i ležernosti tekstova koji su u skladu s njegovim iskustvima i pogledom na svijet.

Koncerte Baby Lasagna u Beogradu organizira Kontra u suradnji s LAA.

 

Korisnici
Logovanje korisnika