Laka na koncertima u Zagrebu i Beogradu promovira novi album "Mama".

 

Omiljeni regionalni glazbenik Laka vraća se na zagrebačku i beogradsku pozornicu posebnim koncertima povodom promocije nadolazećeg albuma "Mama".

Laka će u Zagrebu svirati 14. studenog u klubu Sax, a u Beogradu će koncert održati u petak 15. studenog u KC Grad.

Laka se konačno vraća na pozornicu kako bi publici predstavio svoj novi album "Mama" koji će u listopadu biti objavljen za Dallas Records. Njegov beogradski koncert u KC Gradu 15. studenog organizira Glitch Records.

“Konačno je došlo najbolje vrijeme za promociju novog albuma ‘Mama’. Samo je jedna mama! Neizmjerna je radost što ćemo novi album promovirati i u Zagrebu i u Beogradu. Dođite da zapjevamo iz trbuha", kaže o nadolazećim koncertima Laka, koji je za ovogodišnji Međunarodni dan žena objavio novi singl i spot "Mama" te time najavio istoimeni album.

Laka, čije je pravo ime Elvir Laković, poznati je bosanskohercegovački pjevač i tekstopisac. Njegov prepoznatljiv stil, koji spaja elemente popa, rocka i etno glazbe, osvojio je srca publike diljem regije.

S karijerom dugom više od dva desetljeća, Laka je jedan od najomiljenijih izvođača na ovim prostorima. Njegov nastup na Euroviziji 2008. s pjesmom "Try" ostavio je snažan dojam na europsku publiku i potvrdio svoj status regionalne zvijezde.

Ulaznice za koncert u KC Gradu dostupne su na Tickets.rs po ceni od 1.500 dinara. Koncert počinje u 21 sat a za one u klubu Sax ćemo naknadno objaviti.

 

Korisnici
Logovanje korisnika