Buč Kesidi nastavljaju ljetnu regionalnu turneju!

Novi susreti na ovoj regionalnoj turneji bit će prilika da čujete sve hitove, kao i pjesme “Curimo po asfaltu”, “Skupi”. snuju" i "Trebaš mi" kojima Luka i Zoran najavljuju novi album

 

Pančevački indie rock duo Buč Kesidi nastavlja s ljetnim svirkama, a dugačak niz koncerata vodi ih diljem regije.

Nakon što je u novu koncertnu sezonu ušao nastupima u Umagu na Sea Star Festivalu, Skopju u Makedoniji, potom Puli, Kranju u Sloveniji i Tjentištu u BiH, Buč Kesidi nastavlja ljetnu turneju po regiji.

Za kraj srpnja bend ima zakazane susrete u Prijedoru u BiH 25. srpnja, 26. srpnja su na Cetinju u Crnoj Gori, a 27. u Trilju, zatim nastavljaju put Trogira 2. srpnja. Kolovoz. Nakon toga slijedi niz koncerata u Srbiji; 11. kolovoza su na Zlatiboru, 12. u Aranđelovcu, dok su 16. kolovoza na rasporedu susreti s Raškom i dan kasnije sa Sremskom Mitrovicom. Kraj ljeta obilježava se 24. kolovoza u Rijeci, zatim 30. kolovoza u Osijeku. Sljedeći dan, 31. kolovoza, na rasporedu je veliki samostalni koncert u Nišu, a 6. rujna Buč Kesidi gostuje u slovenskom Velenju.

Kao uvod u ljeto i koncertnu sezonu, Buč Kesidi je ovog proljeća objavio novi album "Live from the Tašmajdan Stadium" snimljen 2023. godine na njihovom najvećem samostalnom koncertu na beogradskom stadionu Tašmajdan pred 10.000 obožavatelja Duo Luka Racić i Zoran Zarubica tako je postao prvi regionalni bend novije rock generacije koji je uspio rasprodati najveći stadion u centru Beograda, a bio je to vrhunac turneje na kojoj su rasprodali i stadione u Zagrebu i Novom Sadu.

Buč Kesidi izaziva euforiju na nastupima, u skladu s naslovom drugog albuma koji ih je izbacio u zvijezde, pjesmama poput "No Love in the Club", "Quiet", "Shuttling Doesn't Help", "Saturday" i “Nedjeljno jutro”, kao i materijale s debitantskog albuma “Posesivno-ospulsivni hospul” Novi susreti na ovoj regionalnoj turneji bit će prilika da čujete sve hitove, kao i pjesme “Curimo po asfaltu”, “Skupi”. snuju" i "Trebaš mi" kojima Luka i Zoran najavljuju novi album.

 

Korisnici
Logovanje korisnika